BUSSE CLEAN protecție pentru coadă gri la prima vedere:


Busse Clean Copicoda: protecție delicată și practică pentru calul tău

cel mai bun confort pentru coada calului tău

Busse Copricoda Clean este însoțitorul esențial pentru calul tău, combinând protecția și confortul într -un singur produs. Această copie moale și flexibilă protejează coada calului tău, păstrând în același timp libertatea de mișcare a cozii. Instalarea sa este simplă și fără a deteriora părul, de fapt nu necesită închidere lacrimă sau alte închideri care ar putea rupe sau rupe părul.

Acest produs este ideal pentru transport, protejarea cozii de murdărie și a incrustărilor în consecință, adesea datorită creșterii eliminării fecalelor în timpul transportului pe remorcă sau camion. În plus, este util și în stabilitate, protejând o coadă doar spălată și împletită de murdărie și gunoi în noaptea dinaintea unei curse sau a unui spectacol.

Curățarea capacului Busse este perfectă pentru a fi utilizată în câmpurile în aer liber noroioase, protejând coada de noroi și împiedicând nevoia de spălare a cozii mai târziu în condiții climatice reci. După utilizare, agățați -l pur și simplu pentru a -l usca și apoi agitați sau atingeți murdăria. În plus, poate fi spălat în mașina de spălat cu covorașele de șa. Tăcut în mișcare, este potrivit pentru a fi utilizat cu cai sensibili la zgomot.

Busse Copicoda Clean, în rezumat:

  • capac moale și flexibil
  • ușor de instalat fără a deteriora părul
  • protejează de murdărie și incrustări
  • Potrivit pentru utilizare în transport, stabil și în câmpuri exterioare noroioase
  • lavabil în mașina de spălat

Caracteristici tehnice:

  • Materiale: 82% nylon, 18% Elastan
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C

Furnizarea include:

1x busse copicoda curat

frecvent întrebări:

busse curat Copicoda poate fi utilizat cu toți caii?

Da, Busse Copicoda Clean este potrivit pentru toate lungimile și grosimile cozii.

pot folosi busse curat în aer liber busse?

da, dar este important de menționat că copia poate limita capacitatea naturală a calului de a îndepărta muștele cu coada, de aceea se recomandă utilizarea unei pături pentru muște sau alte forme de protecție împotriva muștelor atunci când se utilizează Copricoda la deschidere.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.