Skip to main content

Busse Antimosche Sharlare Comfort II: Protecție eficientă pentru calul dvs.

bariera sigură împotriva insectelor pentru un confort optim

busse Sharlette Antimosche Comfort II sunt aliatul perfect pentru a -ți proteja calul de insecte de tot felul. Aceste stinchiere speciale de antimosche sunt concepute pentru a evita neliniștea, stresul și rănile cauzate de încercarea calului de a elimina muștele din picioare. În acest fel, ei protejează nu numai animalul, ci și înfundări, tendoane, ligamente și articulații, precum și păstrarea Ferrack -ului calului

din material de rețea rezistent și respirabil, Busse Antimosche Sharlare Comfort II asigură o potrivire anatomică și poate fi poziționată într -un mod relaxat pe cal. O suport flexibil de sprijin pe spate cu o căptușeală caucciu sintetică vă permite să adaptați excelent piciorul la forma individuală a calului, menținând forma și poziția piciorului. Totul pentru confort perfect și protecție eficientă.

Cu o margine moale de poliester în jur și închideri de velcro pentru o fixare ușoară, aceste shabby sunt extrem de practice și simple de utilizat, oferind un raport excelent de calitate-preț. Vândut într -un set de 4 piese, Busse Comfort II Antimosche Sharlers sunt accesoriul care nu trebuie să lipsească pentru bunăstarea calului tău în timpul sezonului muștelor.

Busse Sharbers Antimosche Comfort II, în rezumat:

  • Protejează eficient de toate tipurile de insecte
  • Preveniți neliniște, stres și leziuni pentru cai
  • sunt confecționate din material de rețea rezistent și respirabil
  • prezintă o potrivire anatomică și pot fi poziționate cu ușurință
  • sunt vândute într -un set confortabil de 4 piese

Caracteristici tehnice:

  • Materiale: material de rețea respirabil și poliester

Furnizarea include:

1 set de 4 camere de antimosche Sharle Comfort II de Busse

frecvent întrebări:

Pantofii Antimosche Stohry Stohing II pot fi purtați toată ziua?

Da, aceste shake -uri sunt concepute pentru a fi respirabile și confortabile, de aceea pot fi purtate pe parcursul zilei.

poate fi spălat?

Da, Busse Comfort II Sharler -urile antimosche pot fi spălate după instrucțiunile producătorului.

Culoare: blue
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.