Skip to main content

BUSSE GAITERS STABLE 3D EFECT AER - ANATOMIC PRE -SHAPED ȘI STRAPELE DE RESTAMENTA PRIVIND INFORMABILE

Busse Stallgaupen Effect 3D Air Effect sunt bare de odihnă pre -shaped anatomic, extrem de respirabile, care oferă toate protecția cu robie, robie și osul tubului. Acestea conțin pernă de bandajuță de tapițerie, deosebit de groasă

Acest lucru încercat și testat, tridimensional din plasă sintetică asigură cea mai bună distribuție a presiunii, stabilitatea formei, proprietăți excelente de circulație a aerului și a doua. Partea exterioară este formată din cauciuc sintetic perforat pentru a permite ventilație suplimentară.

Busse Stallgaupen Effect 3D Air poate fi ajustat individual și atașat folosind patru elemente de fixare Velcro puternice. Au robinete tactile pe elementele de fixare Velcro pentru deschiderea ușoară și fixarea precisă, de asemenea, cu mănuși. În plus, se oferă să fie utilizate pentru o manipulare simplă la atașare.

aceste manșe stabile sunt lavabile la mașini la 30 ° C. Pernele de bandaj pot fi, de asemenea, spălate în cutia de spălare - ideală pentru utilizare frecventă.

Prezentare generală:

  • Mânere de odihnă pre -schemă anatomic
  • Ransat, pernă de bandajară tapițată groasă
  • cea mai bună distribuție a presiunii, stabilitate de formă, proprietăți excelente de circulație a aerului
  • din cauciuc sintetic perforat

date tehnice:

  • Material: material de plasă cu efect 3D Air®, partea exterioară din cauciuc sintetic
  • Echipament: Patru elemente de fixare Velcro, atingeri de atingere, împotriva lui Klett
  • Îngrijire: mașina lavabilă la 30 ° C

Domeniul de livrare:

5

FAQ

Ce avantaje oferă autobuzele Efectul de aer 3D Gaiters stabili Acestea sunt în formă de pre -s -a anatomic și oferă un grad ridicat de respirabilitate. Au perne de bandaj cu tapițerie groasă, confecționate din material de plasă cu efect 3D Air® și oferă cea mai bună distribuție de presiune, stabilitatea formei și proprietăți excelente de circulație a aerului. Partea exterioară realizată din cauciuc sintetic perforat oferă o ventilație suplimentară.

Pentru cine sunt autobuzele Efectul de aer 3D stabil pentru autobuzele.
Autobuzele Efectul de aer 3D stabil pentru autobuzele sunt deosebit de potrivite pentru proprietarii de cai care oferă caii lor o protecție optimă și confort în timpul odihnei Fazele din hambar doresc.

Culoare: black
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.