Skip to main content

Busse Gaaten Dressage-Pro-Mesh-completă închisă, Captura de pansament în formă anatomică pentru cea mai bună performanță în zilele călduroase

busse gaats dressage-pro-mesh sunt complet închise, capacitate de pansament în formă anatomică, dezvoltată pentru cele mai bune performanțe, în special în zilele călduroase. Sunt echipate cu o coajă dură stabilă în întreaga tendon și zonă de robie care oferă o protecție optimă în timpul antrenamentului intensiv și competițiilor.

Interiorul Gaiters este complet căptușit cu material uscat 3D Air®. Acest material asigură circulația maximă a aerului și protejează piciorul calului de supraîncălzire. Țesutul de rețea 3D se adaptează optim la piciorul calului și accelerează evaporarea prin enorma sa mărire a suprafeței.

busse gaaten dressage-pro-mesh au patru costume elastice cu o închidere a butonului pentru cel mai simplu atașament. Ghiterele sunt adaptabile individual datorită setărilor cu trei lățimi fiecare și sunt potrivite atât pentru față, cât și pentru spate. Pentru aplicația din spate, alegeți de obicei un număr mai mare decât fața. Aceste proprietăți fac ca gaiterii să fie deosebit de ușor de îngrijit și ușor de utilizat.

Prezentare generală:

  • Toate capacitatea de pansament închisă, în formă anatomică
  • coajă dură stabilă în zona tendonului și robiei
  • tampon intern cu material uscat 3D Air®
  • Patru costume elastice cu închiderea butonului
  • Setări cu trei lățimi
  • Potrivit pentru față și spate

date tehnice:

  • Material: coajă tare, material uscat 3D Air®
  • Echipament: Patru costume elastice cu o închidere a butonului

Domeniul de livrare:

1x autobuze Gaaten Dressage-pro-mesh

FAQ

Ce avantaje oferă autobuzele Gaiters DressAge-Pro-mesh?
Autobuzele Gaatasen Dressage-Pro-Mesh oferă multe avantaje. Sunt în formă anatomică și oferă cea mai bună performanță datorită cochiliei dure stabile și a materialului uscat 3D Air®. Au patru costume elastice cu o închidere a butonului și sunt reglabile individual. Sunt deosebit de ușor de îngrijit și pur și simplu în manipulare și potrivite atât pentru față, cât și pentru spate.

Pentru cine sunt autobuzele Gaats-ur-mesh în special adecvate?
Autobuzele Gaatasen Dressage-Pro-mesh sunt deosebit de potrivite pentru călăreții care sunt în zilele călduroase atât și în performanță și, de asemenea, valorizați confortul și protecția pentru caii dvs. în timpul antrenamentului intens și competițiilor.

Culoare: white
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.