Ghetre BUSSE ACTIVE-MESH S negru la prima vedere:


Busse Parantini cu ochiuri active: protecție ușoară și respirabilă pentru zilele călduroase

Alegerea ideală pentru confortul și protecția prelungită a calului tău

Busse Parantinele cu ochiuri active sunt accesoriul perfect pentru cei care caută o protecție confortabilă, ușoară și respirabilă pentru calul lor, în special în caz de utilizare prelungită (ca în pășuni) sau în timpul antrenamentului în condiții de căldură extremă. Aceste paratene combină cele mai bune caracteristici ale robustetei și ușurinței pentru a -ți garanta calul maxim de confort.

Busse Parantinele cu ochiuri active sunt echipate cu un nucleu în material sintetic cauciucat și perforat care absoarbe impactul și, în același timp, permite o circulație excelentă a aerului, protejând calul de încălzirea excesivă. Exteriorul este confecționat din plasă, un material rezistent la murdărie și extrem de respirabil. Interiorul este acoperit cu un material de linie mai respirabil și un prieten al pielii animalului.

Protecția împotriva impactului este îmbunătățită în continuare prin prezența unei protecții suplimentare pe partea internă, realizată și în cauciucul sintetic perforat. Două curele elastice cu închidere dublă Velcro garantează etanșare optimă. Busse Parantini-plasă activă sunt potrivite atât pentru picioarele din față, cât și pentru cele din spate ale calului (este recomandată o dimensiune mai mare pentru picioarele din spate).

Busse Active-Mesh Parantini, în rezumat:

  • Oferă protecție ușoară și respirabilă datorită materialului sintetic cauciucat și perforat
  • Acoperirea externă a ochiurilor este rezistentă la murdărie și extrem de respirabilă
  • Acoperire internă mai respirabilă și prieten al pielii calului
  • Protecție suplimentară împotriva impactului asupra părții interne
  • Două curele elastice cu dublu Garanție de închidere Velcro Sigiliu Optimal

Caracteristici tehnice:

  • Material: cauciuc sintetic perforat, plasă externă, acoperire internă a căptușelii

Furnizarea include:

1 pereche de paantini cu ochiuri active Busse

frecvent întrebări:

Busse Active-Mesh Prantini sunt potrivite pentru utilizare în zilele călduroase?

Da, datorită materialului lor sintetic cauciucat și perforat, aceste paratenii oferă o circulație excelentă a aerului, prevenind încălzirea excesivă.

Busse Active-Mesh Parantini sunt ușor de pus și de eliminat?

Da, sunt echipate cu două curele elastice cu închidere dublă Velcro pentru o utilizare optimă și ușoară.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.