BUSSE Ghetre BREEZY S negru la prima vedere:


Busse Paratenndini Breezy: Comfort maxim pentru sesiunile tale de antrenament de vară

Oferiți protecție totală și păstrați -vă calul în timpul întregii sesiuni de antrenament

busse paratenndini Breezy reprezintă soluția ideală pentru antrenamentul de vară al calului tău. Datorită capacității lor extraordinare de transpirație și ușurință, acestea oferă fără comparație, chiar și pentru perioade de utilizare prelungite.

caracterizat printr -un scut robust de rezistență la șocuri din piele sintetică, ușor lavabil, Busse Paraatenndini Breezy promit o protecție completă în timpul antrenamentului. Designul lor anatomic, cu o învechirea în punctul în care grăsimea se alătură piciorului, garantează o adaptabilitate perfectă la forma piciorului calului.

Nucleul materialului, compus din cauciuc sintetic perforat, absoarbe impactul și oferă o circulație excelentă a aerului pentru a preveni supraîncălzirea. Materialul extern, rezistent la murdărie și extrem de respirabil, iar interiorul, confecționat dintr -un material neted și extrem de respirabil, completează caracteristicile tehnice avansate ale acestui produs. Datorită închiderii cu Velcro elastic, parantinele Breezy sunt ușor de aplicat și garantează o proprietate excelentă.

Busse Paratenndini Breezy, în rezumat:

  • extrem de respirabil și de lumină
  • Castel șocant în piele sintetică robustă lavabilă
  • Practicați închiderea cu velcro elastic
  • Adaptabilitatea perfectă datorită designului anatomic
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C

Furnizarea include:

1 pereche de busse paratendi breezy

frecvent întrebări:

busse paratenndini Breezy poate fi folosit atât pentru picioarele din față, cât și pentru cele din spate ale calului meu?

Da, aceste paraten pot fi utilizate atât pentru picioarele din față, cât și pentru cele din spate. În general, este recomandat să alegeți o dimensiune mai mare pentru spate.

sunt lavabile în mașina de spălat?

Da, parantinele Breezy pot fi spălate în mașina de spălat până la 30 ° C.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.