Skip to main content

Busse Paratenndini Breezy-Plush: Lumină și respirabilitate pentru confort maxim

Protecția completă și confortul premium pentru antrenamentul calului tău

Calul tău merită un confort maxim în timpul antrenamentului: de aceea Busse Parantentini Breezy-Plush sunt alegerea ideală. Caracterizate printr -o ușurință și respirabilitate excepțională, oferă o protecție completă, chiar și în cele mai lungi sesiuni de antrenament.

Busse Paraatenndini Breezy-Plus sunt echipate cu un scut anti-control din piele sintetică robust și ușor lavabil. Căptușeala de blană sintetică din partea superioară și inferioară garantează un confort suplimentar calului tău, în timp ce adaptabilitatea anatomică perfectă este garantată de marginea din zona Fetlock.

Nucleul paratenului, din cauciuc sintetic perforat, șocuri perne și permite o circulație excelentă a aerului, protejând calul de supraîncălzire. Exteriorul, confecționat dintr -un material murdar și material de plasă extrem de respirabil, și interiorul într -un material mai respirabil și prieten al pielii, va oferi calului tău o senzație de ușurință și prospețime fără comparație.

Busse Paratenndini Breezy-Plush, în rezumat:

  • extrem de ușor și respirabil
  • Transpirați și scut de piele sintetică ușor lavabil
  • căptușeală de blană sintetică pentru un confort suplimentar
  • Adaptabilitatea anatomică perfectă
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C

Furnizarea include:

1 pereche de busse paratenndini breezy-plush

frecvent întrebări:

busse paratenndini-breezy-plush poate fi utilizat atât pentru picioarele din față, cât și pentru cele din spate ale calului meu?

Da, aceste paraten pot fi utilizate atât pentru picioarele din față, cât și pentru cele din spate. În general, este recomandat să alegeți o dimensiune mai mare pentru spate.

sunt lavabile în mașina de spălat?

Da, parantinele cu breezy-plush pot fi spălate în mașina de spălat până la 30 ° C.

Culoare: black
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.