BUSSE Mască de protecție împotriva muștelor TWIN FIT FLEXI PLUS Shetty gri la prima vedere:


Busse Mask Fly Twin Fi Flexi Plus - Confort și protecție într -un

Autobuze Mask Fly Twin Fixi Flexi Plus a fost special dezvoltat pentru a asigura un confort optim pentru calul dvs. și, în același timp, pentru a vă proteja împotriva insectelor perturbatoare. Are o protecție pentru ochi, adaptată individual, formată din țesătură de plasă strânsă pentru fiecare ochi care oferă calului tău o gamă largă de viziune și suficient spațiu pentru ochi și genele.

O caracteristică remarcabilă a acestei mască de zbor este protecția Nustain generoasă, generoasă, care oferă, de asemenea, o protecție cuprinzătoare în zona nasului. În plus, setarea brevetată și reversibilă permite o reglare ușoară și rapidă a măștii la dimensiunea nasului calului dvs. pentru a asigura o potrivire optimă. Această setare individuală este, de asemenea, păstrată la eliminarea măștii, ceea ce economisește timp și reduce riscul de setare falsă atunci când masca este creată din nou. Un fermoar de -a lungul maxilarului inferior facilitează crearea.

Busse Mask Fly Twin Fixi Flexi Plus constă în material funcțional pur și mai respirabil și uscat rapid Nylon/Lycra®, care este, de asemenea, extrem de elastic și stabil. Protecția urechii este confecționată din material moale de poliester într -o structură specială de țesut, în timp ce protecția ochilor și asistentei medicale constă dintr -o țesătură cu plasă în formă, în formă. Toate marginile sunt înmuiate și securizate în plus pentru a asigura un confort confortabil pentru purtarea confortabilă.

Prezentare generală:

  • Ochiul stabil de formă și protecția plină de o țesătură de rețea cu ochiuri apropiate
  • Circumstanțe brevetate, reversibile
  • Material: Material funcțional durabil, respirabil și uscat rapid Nylon/Lycra®
  • Protecția urechii din material moale din poliester
  • ZIP de -a lungul maxilarului inferior
  • margini subliniate și securizate în plus

date tehnice:

  • Material: Material funcțional Nylon/Lycra®, material din poliester, țesut de plasă apropiată

Domeniul de livrare:

1x autobuze cu mască de zbor twin fit flexi plus

FAQ

Care sunt caracteristicile speciale ale Busse Fly Mask Twin Fixi Flexi Plus?
Busse Fly Mask Twin Fixi Flexi Plus este caracterizat prin circumstanțele sale brevetate, reversibile, stabilă în formă Protecția ochilor și a asistentei medicale și materialul funcțional din Nylon/Lycra® purtat, respirabil. De asemenea, are o protecție moale a urechii din material din poliester și facilitează crearea acestuia printr -un fermoar de -a lungul maxilarului inferior.

pentru cine este masca de muște busse twin fit flexi plus deosebit de adecvat?
Autobuzele cu mușchi de zbor cu două fit flexi plus este ideal pentru proprietarii de cai care doresc o protecție eficientă împotriva insectelor pentru calul tău Fără a dori să facă fără confort și acuratețe. Este deosebit de potrivit pentru caii sensibili la insecte sau trăiesc în zone cu volume mari de insecte.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.