BUSSE Breeches MALIKA 34 gri la prima vedere:


Malika Riding Pants by Busse: Elegance and Confort in the Saddle

exprimă -ți pasiunea ecvestră cu pantalonii de călărie Malika de la Busse

Pantalonii de călărie Malika de la Busse combină un design modern și romantic cu un material funcțional extrem de elastic. Această combinație face ca pantalonii Malika să fie un element de stil pentru fiecare cal.

Designul pantalonilor Malika se remarcă pentru atingerea sa romantică și modernă. Acești pantaloni au două buzunare față și două buzunare spate false, cu patinaj decorativ și un buton decorativ. Parcela împletită care decorează buzunarele adaugă o notă suplimentară de eleganță.

Pantaloni de călărie Malika, cu o tăietură clasică și o viață medie, au un elastic pe viață cu trecătorii cu centura -de o margine confortabilă cu o inserție elastică. Materialul funcțional extrem de elastic oferă un confort extraordinar și o aderare perfectă. Mânerul complet de silicon care nu este alunecat garantează o strângere sigură în șa. Ușor lavabil în mașina de spălat la 30 ° C, pantalonii Malika sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să combine stilul și funcționalitatea.

Busse Malika Pantaloni în rezumat:

  • Design modern și romantic
  • Două buzunare frontale și două buzunare spate false
  • Detalii despre complotul împletit pe buzunare
  • Material funcțional extrem de elastic
  • Grip -ul cu silicon anti -all -slip
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C

Furnizarea include:

1x Busse Riding Pants Malika

frecvent întrebări:

sunt pantalonii de călărie din Malika de la Busse?

Da, materialul funcțional extrem de elastic oferă un confort extraordinar.

Pantaloni de călărie Malika de la Busse au o prindere bună?

Da, prindere completă a siliconului non -all, garantează o prindere sigură în șa.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.