BUSSE pantaloni de călărie ADORA 34 navy la prima vedere:


pantaloni de călărie adoră busse: eleganță și confort pe tot parcursul anului

Descoperiți pantalonii de călărie Loves Busse: Comfort maxim și detalii despre stil în șa

Descoperiți eleganța și confortul pantalonii de călărie adoră busse. din material funcțional confortabil, acești pantaloni oferă confort tot anul, ideal pentru cei mai solicitanți cavaleri. P>

Designul elegant este îmbogățit de detalii unice ca două buzunare laterale la nivelul coapsei, perfecte pentru smartphone și buzunare față false împodobite cu straturi mici și o tăietură în zig -zag captivantă. Logo -ul siliconului cu sclipici laterale de sclipici de pe buzunarul smartphone -ului și centura mare cu două butoane sclipitoare de sclipici adaugă o notă de glamour. Fitness de înaltă înălțime, centura elastică cu trecători dubli -de fundal elasticizat al picioarelor asigură o potrivire optimă.

Materialul cu două niveluri elastice oferă un climat optim de potrivire pentru utilizare pe tot parcursul anului. Mânerul complet din silicon oferă o prindere sigură. Pantalonii sunt lavabili în mașina de spălat la 30 ° C.

pantaloni de călărie busse în rezumat:

  • Design elegant cu detalii pline de farmec
  • Material cu două niveluri elastice pentru confort tot anul
  • Grip complet din silicon pentru o prindere sigură
  • Înălțime mare se potrivește cu centura elastică
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C

Furnizarea include:

1x închinător de pantaloni de călărie Busse

frecvent întrebări:

Pantalonii de călărie închinarea la Busse sunt confortabile?

Da, materialul cu două niveluri elastic oferă confort tot anul.

pantalonii de călărie de busse au o strângere bună?

Da, prinderea completă a siliconului asigură o prindere sigură.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.