BUSSE Cizme Jodhpur-Mud Boots CALGARY, maro/marin 36 Brown/navy la prima vedere:


Cizme de călărie impermeabile Busse Calgary: aliatul tău împotriva vremii

confortabil, impermeabil și elegant: Descoperiți cizmele de călărie din Calgary din Busse

Sunteți un pasionat de călărie în căutarea cizmelor funcționale de gleznă, dar nu doriți să renunțați la stil? Busse's cizmele de călărie Calgary sunt pentru tine. Proiectate pentru a garanta un confort maxim chiar și în zilele umede și reci, acestea sunt accesoriul care lipsea din garderoba dvs. ecvestră.

Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt confecționate din neopren de înaltă calitate, o garanție de impermeabil. Datorită designului simplificat și a aderenței optime la vițel, acestea împiedică intruziunea fânului și paiele în interiorul cizmei. Fermoarul lateral practic, însoțit de un finisaj reflectorizant, face ca acest cizme să fie ușor de purtat și eliminat.

Piciorul cizmei, complet impermeabil, se caracterizează printr -un design care imită aspectul și potrivirea unei cizme. Singura profilată cu călcâie solidă și protecția protecției asigură stabilitatea și siguranța atât în ​​șa, cât și pe teren. Mentenanta? Nu vă faceți griji, curățarea cizmelor de călărie Calgary din Busse este extrem de simplă!

Busse Calgary Waterproof Riding Brooves în rezumat:

  • cizme multifuncționale impermeabile
  • Fabricat din neopren impermeabil de 5 mm
  • Închidere cu fermoar lateral
  • Piciorul cizmei impermeabile cu weips of boot
  • ușor de curățat

Furnizarea include:

1x busse calagary cizme de gleznă

frecvent întrebări:

cizmele de călărie din Calgary de la Busse cu adevărat impermeabil?

desigur! Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt confecționate din neopren impermeabil de 5 mm, pentru a garanta o protecție perfectă împotriva umidității.

Cât de complicat este curățarea cizmelor de călărie Calgary de la Busse?

deloc! Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt extrem de ușor de curățat, simplificând astfel întreținerea.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.