BUSSE Cizme de călărie cu noroi CALGARY, maro 36 Nn la prima vedere:


busse Calgary, cizme de călărie impermeabil maro: pentru a călători cu stilul în toate stările atmosferice

confort, protecție și design: aliații dvs. pentru o experiență de călărie inegalabilă

Pentru voi, care sunteți un pasionat de călărie și lăsați timpul să vă influențeze pasiunea, am creat busse Calgary Cizme de călărie impermeabil . Ei răspund la nevoia de a avea încălțăminte rezistente, impermeabile și confortabile, perfecte pentru fiecare situație. Cu un design sportiv, acestea se vor adapta perfect stilului tău fără a renunța la funcționalitate.

confecționat din neopren de 5 mm, cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt concepute pentru a asigura o potrivire excelentă, împiedicând acumularea nedorită de fân și paie în cizmă. Datorită flexibilității neoprenului, aceste cizme asigură o comoditate maximă, indiferent de îmbrăcămintea pe care alegeți să o purtați în timpul activității ecvestre. Pentru a face experiența de a purta cizmele Calgary din Busse și mai speciale, PU intern este contribuit, deosebit de gros și amortizant, ergonomic și detașabil.

Dar cizmele de călărie din Calgary de la Busse nu sunt numai funcționale, ci sunt extrem de ușor de curățat, ceea ce le face practice pentru utilizarea zilnică. Indiferent cât timp petreci în șa, aceste cizme te vor face întotdeauna să te simți confortabil, oferindu -ți confortul de care ai nevoie.

Cizme de călărie impermeabile Busse Calgary în rezumat:

  • Cizme multifuncționale, impermeabile și ideale pentru călărie
  • făcut din 5 mm neopreno pentru un confort optim
  • potrivire perfectă pentru a preveni acumularea de fân și paie (
  • Foarte ușor de curățat și de păstrat

dimensiune:

  • Înălțimile superiorului scurt/normal (KN) și scurt/mare (kw) sunt cu aproximativ 2 cm mai scurte decât dimensiunile normale

Furnizarea include:

1x Busse Calgary, cizme de călărie maro impermeabil

frecvent întrebări:

Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt cu adevărat impermeabile?

Da, cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt confecționate din neopren de 5 mm, ceea ce garantează o protecție excelentă a apei.

Cizmele de călărie din Calgary de la Busse sunt ușor de curățat?

Absolut da. Datorită materialelor utilizate, cizmele de călărie din Calgary de la Busse pot fi curățate foarte ușor.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.