BUSSE Cizme de călărie Jodhpur-Mud CALGARY, maro 36 maro la prima vedere:


Busse Jodhpur -Mud Boots Calgary Braun - Practic and Waterproof

busse jodhpur-mud cizme Calgary Braun sunt cizme funcționale, impermeabile, într-un aspect sportiv, care sunt de asemenea potrivite pentru călăritul umed și/sau rece. Sunt soluția perfectă pentru toți cei care apreciază confortul și protecția ridicată în orice vreme.

Cizmele impresionează cu numeroase proprietăți și avantaje speciale. Au un arbore tăiat îngust, obținut de 5 mm grosime, neprenat impermeabil, cu un grad strâns, ceea ce împiedică să intre în cizme fânul și paiele. Datorită arborelui îngust, aceste cizme sunt potrivite și pentru călărie cu căni de vițel.

busse jodhpur-mud cizme Calgary Braun au un fermoar lateral, care este subliniat pe interior și este mărginit la exterior cu un reflector subtil. Partea de picior fără cusătură, fără apă, în optică de ancorare și pașaport este confecționată din cauciuc robust, cu o proporție ridicată de cauciuc natural și este atât ulei, cât și amoniac -rezistent.

O căptușeală de neopren în partea piciorului și talpa de călărie cu un călcâie fixă ​​și o oprire de alunecare oferă siguranță suplimentară în etrier și o lovitură sigură chiar și în condiții dificile de la sol. Datorită inserției de oțel integrate în talpă, care stabilizează zona de la picioare, simptomele de oboseală ale picioarelor sunt prevenite și confort suplimentar de alergare și călărie - chiar și în zilele lungi în stabilă.

Prezentare generală:

  • Cizme funcționale, impermeabile
  • arborele îngust tăiat din neopren impermeabil
  • Potrivit pentru călărie cu căni de vițel
  • fermoar lateral cu org reflector
  • Seam -Free, Part Pottof Waterproof Foot în cizme de gleznă
  • căptușeală de neoprening în partea piciorului și de călărie
  • Insert de oțel în talpă
  • ușor de îngrijit și ușor lavabil

date tehnice:

  • arbore: 5 mm neopren
  • Armare: material anti-alunecare
  • Partea piciorului: cauciuc, căptușeală de neopren
  • Zip: ykk
  • talpă: cauciuc cu inserție de oțel

Domeniul de livrare:

1x autobuze Jodhpur-mud Calgary Braun

FAQ

Ce proprietăți speciale fac autobuzele Jodhpur-Mud Boots Calgary Braun?
Busse Jodhpur-Mud Boots Calgary Braun sunt cizme funcționale, impermeabile, cu un Wetskin tăiat îngust, care Este, de asemenea, călătoria cu căni de vițel este potrivită. De asemenea, au o parte de picior fără cusătură, cu apă impermeabilă în optică ancorată și o talpă de călărie a profilului.

Pentru cine sunt autobuzele Jodhpur-mud Boots Calgary Braun deosebit de potrivit?
Busse Jodhpur-Mud Boots Calgary Braun sunt ideale pentru toți cei care au nevoie de încălțăminte de încredere în orice vreme. Fie în umed, la rece, fie la utilizarea capcanelor de vițel - aceste cizme oferă confort și protecție.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.