BUSSE Jodhpur botine ORLÉANS 36 negru la prima vedere:


busse cizme Jodhpur orléans: comoditate optimă și eleganță pentru călătoria dvs.

personalizați -vă experiența de călărie cu confortul și clasa

cu cizmele Jodhpur Orléans de Busse , veți avea încălțăminte funcțională și adaptabilă, cu caracteristici excelente pentru munți și confort de confort inegalabil. Aceste cizme de gleznă reprezintă epitomul eleganței ecvestre, datorită designului lor caracteristic cu decorațiuni de găuri de stil Brogue.

șireturile de pe față, subliniate de o limbă de piele, fac ca aceste cizme să fie personalizabile pentru a se adapta perfect la piciorul tău. În plus, închiderea din spate cu fermoar YKK®, subfoderate și acoperite, asigură o potrivire ușoară și sigură, în timp ce pielea europeană de înaltă calitate promite o durată excepțională și o rezistență la uzură.

Acoperirea internă de piele reală oferă un confort suplimentar, în timp ce inserțiile elastice de pe ambele părți ale zonei gleznei asigură libertatea de mișcare. Talpa de cauciuc cu profil modern, cu caracteristici specifice pentru munți, inclusiv zona Mesopiedei armate, vă permite să mergeți cu siguranță și stabilitate. Placa detașabilă, preformată oferă o pernă suplimentară și reduce presiunea, ceea ce face ca cizmele Jodhpur Orléans să fie potrivite pentru un confort toată ziua.

Jodhpur orléans busse cizme în rezumat:

  • cizme funcționale și personalizabile pentru călărie
  • BROGE -DECOLOR DE BUNURI DE STYLE
  • Dantele din față cu limbă de piele
  • Închidere spate cu balamale subfoderate YKK® și acoperite
  • Fabricat în piele prețioasă europeană

Furnizarea include:

1x Jodhpur orléans Boots of Busse

frecvent întrebări:

sunt cizmele Jodhpur Orléans de busse pentru utilizări prelungite?

Da, talpa detașabilă, preformată și amortizare face ca aceste cizme de gleznă să fie o utilizare confortabilă pe parcursul zilei.

oferă cizmele Jodhpur Orléans Busse o stabilitate bună în timpul monturilor?

Da, talpa de cauciuc de profil cu caracteristici specifice pentru munte garantează o plimbare stabilă și sigură.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.