BUSSE ANTONY cizmă de gleznă jodhpur BUSSE ANTONY 36 negru la prima vedere:


busse cizme jodhpur antony: confort și stil pentru fiecare călătorie

Experiență ridicată de călărie cu eleganță și funcționalitate

cu Jodhpur Antony Boots of Busse , veți avea eleganță de tăiere și confortul potrivit pe care l -ați dorit întotdeauna. Aceste cizme sunt caracterizate printr -un design elegant și o talpă inovatoare care oferă un confort de potrivire convingător.

Subfoderate YKK® Front Bal balamalele asigură o potrivire simplă și precisă, în timp ce pielea europeană fină a zonei superioare garantează o durată excepțională. Acoperirea rapidă din nylon din interiorul cizmelor garantează un confort constant și prospețime chiar și în zilele lungi în șa.

Pentru o mai mare libertate de mișcare, cizmele au inserții elastice dinamice pe ambele părți ale zonei gleznei. În plus, suportul discret pentru Sperone pe spate garantează o poziționare stabilă a Spurs, în timp ce limba practică de tragere din piele facilitează potrivirea. Talpa revoluționară de cauciuc cu profil și funcție specifice de călărie încorporează un șocant în inserțiile de călcâi și o întărire a mesopiedei pentru un confort și stabilitate inegalabile. Placa detașabilă și preformată oferă o pernă suplimentară și reduce presiunea pentru un confort optim toată ziua.

Jodhpur Antony Boots of Busse în rezumat:

  • Cizme cu fermoar frontal subfoderat YKK®
  • Fabricat din piele europeană fină
  • Acoperirea rapidă din nylon
  • prezintă suport pentru pintenii și fila de filmare din piele
  • Talpa inovatoare cu amortizarea și întărirea mesopiedei

Furnizarea include:

1x Jodhpur Antony Boots of Busse

frecvent întrebări:

Jodhpur Antony Boots of Busse sunt potrivite pentru zilele lungi de călărie?

Da, placa detașabilă și preformată, împreună cu acoperirea cu nylon de uscare rapidă, asigură un confort optim toată ziua.

pot fi folosite cizmele Jodhpur Antony în busse cu Spurs?

Da, cizmele au un sprijin corect pentru Spurs pe spate pentru o poziție stabilă a Spursului.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.