BUSSE Geantă RIO gri la prima vedere:


Busse Rio Bag: confortabil și versatil pentru fiecare ocazie

Perfect pentru turneu, timp stabil și liber

The Rio Busse Bag este un accesoriu care nu poate lipsi pentru cei care trăiesc viața lui Stalla. Datorită stabilității sale, chiar și deschisă, este soluția ideală atât pentru competiții, cât și pentru utilizarea zilnică în padoc sau stabilă.

echipat cu un tunel și un dop pentru o închidere rapidă și sigură, geanta Rio este practică și rapidă de utilizat. Un mic buzunar intern cu fermoar este perfect pentru a -ți păstra obiectele mai mici precum tastele sau stiloul, păstrându -le mereu la îndemână.

cu opt buzunare externe funcționale, inclusiv două cu ZIP, două cu închidere lacrimă și patru deschise, veți avea întotdeauna spațiul necesar pentru a vă organiza instrumentele în mod optim. Cele două mânere mari și cureaua de umăr reglabilă și detașabilă fac ca transportul pungii să fie confortabil și ușor. Picioarele din PVC garantează stabilitatea sacului, în timp ce materialul din poliester face ca acest accesoriu să fie durabil și ușor de curățat.

Busse Rio Bag în rezumat:

  • robusta și geantă stabilă potrivită pentru turnee, timp stabil și liber
  • Închidere rapidă cu tuneluri și dop
  • Buzunar cu fermoar intern mic pentru obiecte mici
  • Opt buzunare externe practice
  • mânere și curea de umăr pentru un transport ușor

Furnizarea include:

1x Rio Busse Bag

frecvent întrebări:

este geanta de busse din Rio este ușor de curățat?

Da, geanta este confecționată din material de poliester de întreținere stabil și ușor.

Cât oferă Rio Busse Bag?

Geanta are opt buzunare externe practice și un mic buzunar intern cu fermoar pentru obiectele tale mai mici.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.