Șorturi pentru viței BUSSE SOFT S negru la prima vedere:


Busse Soft Riding Ghette: Performanță și confort pentru momentele tale de pe călărie

o potrivire perfectă pentru un contact mai aproape și mai sigur

busse soft Riding Ghette reprezintă amestecul perfect dintre confort și performanță. Aceste ghete de tip „cu contact apropiat” sunt elastice și sunt tăiate anatomic pentru a adera perfect la vițel, oferindu-vă un confort maxim în timpul călăriei.

Construit pentru a dura, Ghetul este confecționat dintr -un material sintetic robust care imită pielea, rezistentă la purtare, dar extrem de elastică pentru a asigura o potrivire perfectă. Interiorul este acoperit cu flori pline pentru un contact optim cu corpul calului și o prindere naturală pe panoul de șa. De asemenea, au baterii convenabile pentru un confort maxim.

Ghetul moale de Busse este proiectat cu o balamală rezistentă YKK® Vislon care se extinde de jos în sus, lucrat pe ambele părți pentru o elasticitate suplimentară. O înregistrare elastică cu protecție din piele și o fâșie de piele cu elastic și buton de presiune asigură stabilitatea maximă a fermoarului. Proiectarea include un arc lateral pentru un picior mai lung din punct de vedere vizual, huse pentru a vă proteja Jodhpurs și un rulment care stă la baza curelelor de pinten.

Busse Soft Riding Ghette în rezumat:

  • Design elasticizat și anatomic pentru o adaptare perfectă
  • realizat din material sintetic robust asemănător sintetic
  • Interior din piele de podea pentru contact optim
  • YKK® VISHON -UP -TO -HIGH
  • Poggia elastică cu protecție din piele

Furnizarea include:

1x Ghetă de călărie moale de Busse

frecvent întrebări:

caninele de călărie moale ale lui Busse sunt confortabile?

Da, designul elastic și anatomic asigură o adaptare perfectă la vițel. În plus, materialul sintetic robust și acoperirea bateriei oferă un confort maxim.

caninele de călărie moale ale lui Busse îmi îmbunătățesc contactul cu calul?

Da, interiorul din piele fiore oferă un contact optim cu corpul calului și o priză naturală pe panoul de șa.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.