Șepci de vițel BUSSE SOFT-PRO S negru la prima vedere:


Busse Soft-Pro Ghette: Maximizează-ți performanța ecvestră

un contact mai atent pentru o mai mare siguranță

Busse Soft-Prip Ghette sunt întruchiparea echilibrului ideal între confort și performanță. Ghetul „Close-Contact-Kurzchaps” este conceput pentru a fi elastică și tăiată anatomic pentru a se adapta perfect la vițel, asigurând un confort maxim în timpul călăriei.

Ghetul soft-Pro este realizat cu un material sintetic robust din aspectul pielii, rezistent la uzură și elasticitate ridicată pentru a asigura o potrivire perfectă. Spre deosebire de alte modele, Ghetul Soft-Pro are piele de flori completă pe întreaga zonă internă, pentru un contact optim cu corpul calului și o strângere naturală pe panoul de șa. Aceste ghete prezintă, de asemenea, baterii pentru un confort optim.

Ghetele soft-prus de busse sunt echipate cu o balamală robustă YKK® Vislon care se extinde de jos în sus, cu elasticitate încorporată pe o parte. O înregistrare elastică cu protecție din piele și o fâșie de piele cu elastic și buton de presiune asigură stabilitatea maximă a fermoarului. Proiectarea include un arc lateral pentru un picior mai lung din punct de vedere vizual, huse pentru a vă proteja Jodhpurs și un rulment care stă la baza curelelor de pinten.

Busse Ghetto de călărie în sinteză:

  • Design elasticizat și anatomic pentru o adaptare perfectă
  • realizat din material sintetic robust asemănător sintetic
  • Interior din piele de podea pentru contact optim
  • YKK® VISHON -UP -TO -HIGH
  • Poggia elastică cu protecție din piele

Furnizarea include:

1x Soft-pro Gheting of Busse

frecvent întrebări:

sunt ghetele de călărie moi ale lui Busse confortabile pentru cavaleri profesioniști?

Da, designul elastic și anatomic asigură o adaptare perfectă la vițel. În plus, materialul sintetic robust și acoperirea bateriei oferă un confort maxim.

Ghetul de busse soft-busse îmi îmbunătățește contactul cu calul?

Da, interiorul din piele fiore oferă un contact optim cu corpul calului și o priză naturală pe panoul de șa.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.