Șepci BUSSE pentru viței BEGINNER- JR C_XS negru argintiu la prima vedere:


începător-jr ghetă de călărie: punctul de plecare ideal pentru cavaleri tineri

confortabil, practic și ușor de întreținut

Busse începător-jr de călărie sunt concepute pentru tinerii cavaleri care dau primii pași în lumea călăriei. Aceste ghete sunt ușor de curățat și foarte confortabile de purtat, ceea ce le face perfecte pentru zile lungi în șa.

Le Ghette începător-JR sunt fabricate cu o suprafață asemănătoare cu fustă asemănătoare cu catifea, care oferă un contact excelent cu șa. Au o balamală YKK® rezistentă și o înregistrare elastică armată. Mai mult, au inserții elastice atât pe viței (care se pot extinde de la 3 la 6 cm), cât și pe gâtul piciorului, pentru a asigura o potrivire excelentă.

Ghetul începător-JR de Busse poate fi spălat la 30 de grade, ceea ce le face foarte practice de curățat după o zi de călărie. Sunt confecționate din nylon 100% și sunt disponibile în negru, atât cu și fără motive de cai brodate. Aceste ghete sunt alegerea ideală pentru tinerii cavaleri care doresc să înceapă pe piciorul drept.

Busse Riding Ghetto începător-JR în rezumat:

  • ușor de curățat și confortabil de purtat
  • Utilizarea suprafeței în catifea -efct -efect
  • Filme cu fermoar și elastice rezistente YKK® și elastice armate
  • inserții elastice pentru o potrivire excelentă
  • lavabil la 30 de grade

Furnizarea include:

1x Riding Ghette începător-JR de Busse

frecvent întrebări:

începător-jr Ghetele de călărie de busse sunt potrivite pentru tineri cavaleri?

Da, ghetul începător-JR este conceput special pentru cavalerii tineri, cu confortul și ușurința de curățare.

Busse începător-jr cani de călărie îmbunătățesc contactul cu șa?

da, suprafața lor de aderare în catifea -Efectul de contact similar oferă un contact excelent cu șa.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.