BUSSE vițel cu șepci LARGO S Brown/Croco la prima vedere:


busse ghetă de călărie: captivant și funcțional pentru cavalerii cei mai solicitanți

combină designul și practicitatea sofisticată fără rivali

The Gheta de călărie largă de Busse sunt accesoriul ideal pentru cavalerii care caută un amestec de funcționalitate și stil. Aceste ghete au un design cu două ore și un efect de crocodil particular în partea superioară, care le distinge de toate celelalte.

Largo Ghette oferă o structură „Close-Conct-Kurzchaps” care se adaptează anatomic la vițel, asigurând un confort optim în timpul utilizării. Partea externă este confecționată dintr -un calificat, asemănător robust, cu o abilitate remarcabilă de extensie, pentru a asigura o potrivire perfectă, în timp ce interiorul din piele full -flori permite un contact optim cu calul și o strângere naturală pe pielea șei.

Ghetul Largo Di Busse este echipat cu o balamală rezistentă YKK® Vislon care se extinde de jos în sus, cu elasticitate încorporată pe o parte. O fâșie de piele cu buton elastic și de presiune asigură o stabilitate optimă cu fermoar. În plus, au o inserție frontală care acoperă încălțămintea Jodhpur și oferă un rulment pentru curelele de pinten.

busse ghetă de călărie în rezumat:

  • Design în două culori cu efect de crocodil
  • anatomic "Close-Conct-Kurzchaps"
  • afară în material sintetic robust
  • În interior în piele full de flori
  • YKK® Mishon rezistent cu fermoar

Furnizarea include:

1x ghetă de călărie largă de Busse

frecvent întrebări:

Ghetto -ul de călărie larg de Busse are un design anume?

Da, aceste ghete au un design colorat cu două și un anumit efect de crocodil în partea superioară, care le distinge de toate celelalte.

Ghetto -ul larg de călărie oferă o potrivire optimă?

Absolut, datorită structurii „Close-Conct-Kurzchaps” care se adaptează anatomic la vițel și robust, cu o capacitate de extensie considerabilă, Ghetul larg asigură o potrivire perfectă.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.