Șosete BUSSE SIMPLY-KARO 31-34 navy/smoke green la prima vedere:


Busse Sovly-Karo Șosete: stil clasic pentru confort superior

Experiență de cal cu stil și confort inegalabil!

Adăugați o notă de eleganță clasică îmbrăcămintei tale ecvestre cu șosetele simple-karo de Busse . Aceste șosete de călărie prezintă un motiv delicat de vopsea, care combină simplitatea și eleganța, ceea ce le face accesoriul ideal pentru fiecare cavaler care apreciază stilul clasic.

Șosetele Simply-Karo din Busse sunt fabricate cu o combinație de bumbac (80%), poliamidă (16%) și elastană (4%), care garantează stabilitatea formei și potrivirea perfectă. În plus, partea piciorului este preformată și consolidată, oferind un confort mai mare, pentru a vă menține confortabil în zilele lungi la călărie.

Dacă sunteți în căutarea șosetelor de călărie care să combine eleganță, confort și stil clasic, șosetele Simply-Karo ale lui Busse sunt alegerea perfectă pentru dvs. Nu renunțați la stil și confort, alegeți șosetele Simply-Karo din Busse!

șosete busse sovly-karo în rezumat:

  • Design elegant cu tablouri
  • Picior preformat și întărit pentru un confort superior
  • Fabricat din bumbac (80%), poliamidă (16%) și elastan (4%)
  • Oferiți stabilitatea formei și o potrivire perfectă
  • În mod ideal, se adaptează la îmbrăcămintea ecvestră clasică

Furnizarea include:

1x șosete simple-karo de busse

frecvent întrebări:

sunt șosetele simple-karo ale Busse?

Da, datorită piciorului preformat și armat și combinației de bumbac, poliamidă și elastan, șosetele Simply-Karo oferă un confort mai mare.

Șosetele Simply-Karo ale Busse sunt potrivite pentru utilizare zilnică?

Absolut, șosetele Simply-Karo ale lui Busse sunt ideale pentru utilizarea zilnică datorită confortului lor superior și a stabilității formei.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.