Sac de transport pentru câini Vacation 40x20x27cm, gri/albastru la prima vedere:


Vacanță de pungă pentru purtător de câini 40x20x27cm, gri/albastru - confort sportiv pentru animalul dvs. de companie pe drum

The pentru vagaca pentru pungi de purtător de câini este o soluție de transport confortabilă și sportivă pentru câini și pisici cu dimensiuni mici până la medii. Cu un mâner și o curea de umăr ergonomică, captusită, ea face călătoria cu animalul de companie ușor și confortabil.

Buzunarele laterale oferă un spațiu suplimentar de depozitare pentru ustensile, în timpul utilizării solului de pluș armat și moale primește stabilitatea formei a pungii. Există, de asemenea, o linie scurtă integrată pentru a împiedica animalul să sară.

punga de transport este acoperită cu țesut de oxford durabil, ușor de îngrijire și lavabil, care este durabil și ușor de curățat. Intrările de rețea rezistente la mușcături asigură o bună circulație a aerului și păstrează -ți animalul de companie rece și confortabil. Capacul este lavabil la 30 ° C , ceea ce facilitează, de asemenea, îngrijirea și igiena.

Prezentare generală:

  • pungă de transport pentru câini și pisici cu dimensiuni mici și medii
  • cu mâner și curea de umăr căptușită
  • Buzunare laterale pentru ustensile suplimentare
  • Utilizarea podelei armate legate de plușul moale
  • Linie scurtă integrată pentru siguranță
  • Hard -wearing, ușurință -îngrijire și țesut oxford lavabil
  • Inserții de rețea rezistente la mușcături pentru o bună circulație a aerului
  • Acoperiți la 30 ° C lavabil

Date tehnice:

  • Material: Oxford Tissue, moale de pluș
  • Dimensiuni: 40x20x27 cm
  • Îngrijire: referință la 30 ° C lavable

Domeniul de livrare:

1x Bag pentru purtător de câini Vacanță 40x20x27cm, gri/albastru

FAQ

Ce animale de companie sunt potrivite pentru vacanța pentru pung pentru câini?
Geanta de transport este ideală pentru câini și pisici cu dimensiuni mici și medii și oferă un transport sigur și ușor.

Cum mă îngrijesc pentru vacanța de pungă de câini?
Geanta purtătoare este acoperită cu un țesut de oxford de îngrijire ușoară, care poate fi lavabil. Capacul poate fi spălat la 30 ° C, ceea ce facilitează curățarea.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.