Rampă pliabilă pentru câini 152x41cm, negru la prima vedere:


lampa de câine 152x41cm, negru - pentru acces simplu și sigur pentru câinele dvs.

sute este o rampă portabilă care a fost concepută în special pentru câini de până la 75 kg. Este ideal pentru câini mici sau mai în vârstă, precum și pentru câinii cu restricții de mișcare care necesită sprijin atunci când accesați suprafețe mai mari.

Rampa poate fi pliată de 3 ori, ceea ce facilitează transportul și depozitarea. Dimensiunile lor, care sunt pliate împreună, sunt de 52 x 41 x 26 cm, ceea ce îl face compact și ușor de utilizat. Vine cu mâner pentru o purtare și poziționare și mai confortabilă.

Calea de rulare a rampei este profilată, ceea ce împiedică diapozitivele și permite o creștere sigură pentru câinele tău. O margine laterală crescută oferă securitate suplimentară și împiedică alunecarea animalului.

Prezentare generală:

  • Rampa portabilă pentru câini până la 75 kg
  • 3 ori capabil de transport simplu
  • non -slip, benzină profilată
  • marginea laterală crescută pentru mai multă securitate

Date tehnice:

  • Capacitate maximă de greutate: 75 kg
  • Dimensiuni pliate: 52 x 41 x 26 cm
  • Dimensiuni complet necontrolate: 152 x 41 cm

Domeniul de livrare:

1x lampa de câine 152x41cm, negru

FAQ

Cum pot plia rampa de câine împreună?
Rampa poate fi pliată de 3 ori. Le puteți plia cu ușurință până la dimensiunea dorită și le puteți transporta cu mânerul.

este suprafața alunecării rampei -rezistente?
Da, banda de rulare a rampei este profilată pentru a preveni diapozitive și a asigura o creștere sigură pentru câinele dvs.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.