Sac de transport pentru câini Cuba 40x26x28 cm, negru/alb la prima vedere:


pungă de purtător Cuba 40x26x28cm, negru/alb - confort și siguranță pentru animalul dvs. de companie în călătorie

punga de purtător Cuba este o geantă practică de purtător de câini care poate fi deschisă de sus și din lateral. Acest lucru face mai ușor să intri și să ieși din animalul tău de companie și asigură flexibilitatea în diverse scenarii de călătorie.

Geanta are un mâner și o curea de umăr reglabilă continuă, detașabilă, care oferă o opțiune de transport confortabilă și individuală. În buzunar există o linie scurtă integrată pentru a împiedica să sară animalul. Aceasta oferă securitate suplimentară dacă călătoriți cu animalul dvs. de companie.

Pentru confortul animalului dvs. de companie, geanta de transport Cuba are o placă de podea armată și captusită, a cărei capac este detașabil și lavabil pentru mașini. Inserțiile de rețea rezistente la zgârietură, de înaltă calitate, asigură o bună circulație a aerului și oferă animalului dvs. de vedere o vedere bună. Picioarele practice din plastic protejează geanta de suprafețele murdare și umede. Geanta este confecționată din 100% poliester, ceea ce face ușor de îngrijit și durabil.

Prezentare generală:

  • de sus și de lateral pentru a deschide
  • Mâner și curele de umăr reglabil continuu, detașabil
  • linie scurtă integrată
  • Placă de podea întărită și căptușită cu capac detașabil, care poate fi apăsat
  • Scratch -Risistent Network Inserts
  • Picioare de plastic pentru a proteja împotriva umidității și murdăriei

Date tehnice:

  • Material: 100% poliester
  • Măsură: 40x26x28 cm

Domeniul de livrare:

1x pungă de transport Cuba 40x26x28cm, alb -negru

FAQ

Cum pot curăța geanta de transport din Cuba?
Geanta de transport are o placă de podea detașabilă, care poate fi spălat. Restul sacului poate fi șters cu o cârpă umedă.

Cum îmi asigur animalul de companie în geanta de transport Cuba?
Există o linie scurtă integrată în buzunar pentru a împiedica să sară animalul.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.