Climber mini sac de alpinism 20x20x100 cm la prima vedere:


alpinism alpinist mini 20x20x100 cm - un joc interactiv și geantă de îngrijire pentru pisica ta

alpinism alpinist Mini are funcția de a oferi pisicii tale o oportunitate unică și interactivă de a juca, labe de gheare și alpinism. Este atașat de perete și oferă astfel o zonă de joacă verticală care este în înălțime pentru a fi înclinația naturală a pisicii tale,

Geanta de alpinism este formată dintr -un covor sisal de înaltă calitate, care oferă o suprafață excelentă pentru zgârieturi și este umplut cu o pernă căptușită pentru a -ți supăra animalul de companie pentru a se juca și a urca. Este furnizat cu unghiul necesar și materialul de asamblare pentru fixarea pereților și poate fi, de asemenea, agățat cu ușurință în sus și în jos folosind un cârlig.

Mini -ul alpinist al escaladării este ideal pentru proprietarii de pisici care doresc să le ofere prietenilor lor pufos un loc de muncă suplimentar și oportunități de exerciții fizice în sectorul lor de joc și relaxare existent. Este util în special în apartamentele în care pătratul este limitat, deoarece folosește spațiul vertical.

Prezentare generală:

  • atașament de perete pentru jocul vertical și alpinismul
  • Covor sisal de înaltă calitate pentru îngrijirea ghearelor
  • pernă watted pentru confort
  • ușor de agățat și de agățat

Date tehnice:

  • Dimensiuni: 20 x 20 x 100 cm
  • Dimensiuni ale sacului de alpinism: Ø 25 cm x 100 cm
  • Material: covor sisal, țesătură

Domeniul de livrare:

1x alpinbing sac alpinist mini 20x20x100 cm, inclusiv unghi și material de asamblare pentru atașarea peretelui

FAQ

Care sunt caracteristicile speciale ale alpinistului alpinist mini?
Mini alpinist pentru alpinism este atașat de perete și oferă pisicii tale posibilitatea de a juca și îngrijirea ghearelor. Este format dintr-un covor sisal de înaltă calitate umplut cu o pernă căptușită și poate fi agățat cu ușurință în sus și în jos.

Cum este instalat mini -ul alpinistului pentru alpinism?
Geanta de alpinism Mini este atașat de perete. Unghiul necesar și materialul de asamblare este inclus.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.