Stâlp de zgârieturi de perete 77 cm x 8,5 cm la prima vedere:


pilon de zgârieturi de perete 77cm x 8,5 cm - opțiunea ideală zgârietură și alpinism pentru pisica dvs.

pilonul de zgârieturi de perete îndeplinește funcția de a oferi pisicii tale o modalitate excelentă de a menține îngrijirea zilnică a ghearelor. Este asamblat pe perete și oferă astfel o zonă de joc verticală că predispoziția naturală a pisicii dvs. este în înălțime.

stâlpul de zgârieturi de perete este acoperit cu frânghie naturală, care oferă o suprafață remarcabilă pentru zgârieturi și contribuie la sănătatea ghearelor pisicii tale. Poate fi atașat individual pe perete, fie că este vertical sau orizontal și oferă astfel flexibilitate în adaptarea la designul său interior.

Zgâriele de perete este ideal pentru proprietarii de pisici care doresc să le ofere prietenilor lor pufos o opțiune suplimentară de zgârieturi în zona lor de joc și de relaxare existentă. Este, de asemenea, o expansiune excelentă pentru pereții de alpinism sau copaci de zgârieturi de perete, care servește ca Via Ferrata sau Ajutor de alpinism.

Prezentare generală:

  • coloana de zgârieturi acoperite cu frânghie naturală
  • montare verticală sau orizontală a pereților
  • susține zilnic îngrijirea ghearelor
  • Ideal pentru extinderea zidurilor de alpinism sau a copacilor de zgârieturi de perete

Date tehnice:

  • Dimensiuni: 77 cm x 8,5 cm
  • Coloana de lungime: 74 cm
  • Material: Sisal, lemn solid

Domeniul de livrare:

1x pilon de zgârieturi de perete 77cm x 8,5 cm, inclusiv unghi de asamblare a peretelui din lemn solid și material de asamblare

FAQ

Care sunt caracteristicile speciale ale zgârieturii de perete?
Coloana de racletă de perete este acoperită cu frânghie naturală și poate fi atașată individual pe perete. Susține îngrijirea zilnică a ghearelor de pisică și poate fi, de asemenea, folosită pentru a extinde pereții de cățărare existenți sau copacii de zgârieturi de perete.

Cum se montează benzina pe perete?
Coloana de racletă de perete poate fi montată vertical sau orizontal pe perete. Unghiurile necesare de asamblare a peretelui din lemn solid și materialul de asamblare sunt incluse.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.