Arbore de zgâriat FERDI cu nișă 38x38x240-260 cm la prima vedere:


zgârierea arborelui Ferdi White îndeplinește funcția de a oferi pisicii tale propria sa zonă pentru distracție, activitate și relaxare. El ajută la satisfacerea comportamentului natural de zgârietură al pisicii tale, ceea ce înseamnă că ghearele tale rămân sănătoase și ascuțite, iar autovehiculul tău este protejat de posibile daune.

Arborele de zgârieturi Ferdi este caracterizat prin coloanele sale lipite de sisal, care sunt robuste și ideale pentru zgârieturi. În capacul de pluș cu părul scurt, 100% poliester, pisica ta se va bucura de momente confortabile de relaxare. Cu o peșteră, mai multe zone mincinoase și un tensionant de tavan pentru atașare sigură, Scratch Tree Ferdi oferă o varietate de opțiuni pentru a lucra și relaxarea pentru pisica ta.

Arborele de zgârieturi Ferdi este deosebit de potrivit pentru acei proprietari de pisici care doresc să le ofere pisicilor lor o opțiune de alpinism ridicată și stabilă. Înălțimea sa reglabilă îl face ideal pentru diferite înălțimi de nave spațiale.

Prezentare generală:

  • cu tensiunea tavanului pentru o stabilitate suplimentară
  • sisal lipit de coloane
  • mai multe zone mincinoase și o peșteră

Date tehnice:

  • Dimensiuni: 38 x 38 x 240-260 cm
  • Zona de bază: 38 x 38 cm
  • Peșteră: 38 x 38 x 27 cm
  • suprafețe mincinoase: 35 x 30 cm
  • tulpină Ø: 8,5 cm
  • Material: sisal, păr scurt pentru păr (100% poliester)

Domeniul de livrare:

1x zgârietură de zgârietură ferdi alb 38x38x240-260cm

FAQ

Care sunt caracteristicile speciale ale zgârieturii Ferdi White?
Scratch Tree Ferdi Weiß oferă o varietate de opțiuni de joc cu coloane lipsite de sisal, mai multe zone mincinoase și o peșteră. Cu tensiunea tavanului poate fi atașat în siguranță la tavan.

pentru cine este arborele de zgârieturi Ferdi alb deosebit de potrivit?
Scratch Tree Ferdi White este deosebit de potrivit pentru acei proprietari de pisici care doresc să ofere pisicilor lor o opțiune de alpinism înaltă și stabilă. Înălțimea sa reglabilă îl face ideal pentru diferite înălțimi de nave spațiale.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.