Delizia® Granule de usturoi pentru cai 1 kg la prima vedere:


usturoi plus pelete de 1 kg - apărare naturală împotriva insectelor

Susțineți apărarea corpului calului cu usturoi plus pelete de 1 kg . Usturoiul, care este absorbit prin furaj, este separat prin glandele sudoripare ale calului și, prin urmare, poate ține insectele departe. În plus, usturoiul poate avea un efect stimulant asupra organismului animalului și are un impact pozitiv asupra metabolismului.

usturoi plus pelete sunt fabricate cu usturoi uscat. Nu numai că puteți ajuta la consolidarea apărării calului împotriva insectelor enervante, dar, de asemenea, aveți un efect stimulant asupra metabolismului și a curățării sângelui. În plus, forma peleților se reduce suflarea atunci când mănâncă hrana. Vă rugăm să rețineți cele 48 de ore de concediu de maternitate în conformitate cu ADMR.

usturoiul plus peletele de 1 kg sunt potrivite pentru cai de toată dimensiunea și greutatea. De la mânzuri și ponei la cai ușori la grei - aceste pelete sunt un plus optim la hrănirea zilnică.

Prezentare generală:

  • Apărarea naturală a insectelor
  • conține usturoi uscat
  • stimularea metabolismului
  • Forma de peleți pentru a reduce suflarea
  • Potrivit pentru cai de toate dimensiunile și clasele de greutate

Date tehnice:

  • Conținut: pelete de 1kg
  • Componenta principală: usturoi uscat
  • Timp de nuci: 48 de ore conform ADMR

Domeniul de livrare:

1x usturoi plus pelete 1kg

FAQ

Cum funcționează usturoiul plus peletele de 1 kg?
Peletele susțin propria apărare a organismului împotriva insectelor și au un efect stimulant asupra metabolismului.

Cum ar trebui să hrănesc usturoiul plus pelete de 1 kg?
Mânzuri și ponei: 20 g pe zi. Cai ușori: 40 g pe zi. Cai grei: 100 g pe zi. 1 Lingura de măsurare corespunde la 20 g.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.