Roabă 100 litri verde (kit) la prima vedere:


Roabă versatilă 100 litri verde - practică și robustă

Roaba noastră de 100 litri verde (kit) este un instrument indispensabil pentru grajd, curte și grădină. Impresionează prin designul său compact și solid. Jgheabul său de plastic verde este robust și ușor în același timp, ceea ce face manipularea deosebit de ușoară. Este ideală pentru degajarea grajdurilor, dar și pentru grădină și curte.

De remarcat în mod deosebit este cadru de bază galvanizat la cald al roabei, care promite o stabilitate ridicată și este rezistent la influențele vremii și a utilizării. La aceasta se adaugă calitatea înaltă a anvelopelor pneumatice, care permite o mișcare ușoară și ușoară chiar și atunci când sunt încărcate complet.

Roaba este ideală pentru uz casnic, dar și pentru uz profesional în agricultură și grădinărit. Datorită utilizărilor sale versatile și construcției robuste, este potrivit pentru oricine are nevoie de un mijloc de transport durabil, dar ușor de manevrat.

Roaba constă dintr-un jgheab din plastic verde și un cadru de bază galvanizat la cald. Calitatea ridicată și durabilitatea materialelor este un alt avantaj al acestui produs.

Prezentare generală:

  • Utilizare versatilă: grajd, curte și grădină
  • Tavă robustă din plastic verde
  • Cadru de bază stabil, galvanizat la cald
  • Anvelope pneumatice simple
  • Potrivit pentru uz casnic și uz profesional
  • Livrat sub formă de kit

Date tehnice:

  • Conținut: aprox. 100 litri
  • Lungime totală: aprox. 1400 mm
  • Lungime jgheab: aprox. 950 mm
  • Lățimea jgheabului: aprox. 580 mm
  • Greutate: aprox. 10 kg

Livrare:

1x roabă 100 litri verde (kit)

Întrebări frecvente

Ce lucrări de asamblare sunt necesare?

Roaba este livrată ca kit și trebuie asamblată singur. Asamblarea este simplă și necomplicată.

Poate fi depozitată roaba în aer liber?

Da, datorită materialelor robuste și construcției din oțel galvanizat la cald, roaba poate fi depozitată în aer liber.

Culoarea producatorului: verde
Material: Plastic
Growi

Growi – Quality and Innovation in Stable and Pasture Technology

The Großewinkelmann GmbH & Co. KG is a well-established family business and, with the brand Growi, represents high-quality products in the field of stable and pasture technology. With decades of experience and a team of highly qualified engineers, technicians, and skilled workers, we guarantee products of the highest application and quality standards.

Our company, which has been in existence for over 80 years, produces and stores products on an area of 60,000 square meters. All steel products are hot-dip galvanized at Großewinkelmann, providing them with high-quality corrosion protection—from the smallest screw to the complete horse box. Additionally, certain products, such as most transport devices, are powder-coated. This eco-friendly process gives the surfaces additional protection and ensures high durability.

Discover the variety and quality of Growi products at Agrarzone and benefit from our years of expertise and passion for innovation and quality.

Toate produsele acestui brand

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.