Kerbl cuțit pentru copite și gheare SuperProfi stânga la prima vedere:


  • Cuțit pentru îngrijirea copitelor și a ghearelor
  • Mâner ergonomic
  • 0° ascuțire la bisturiu

Kerbl cuțit pentru copite și gheare SuperProfi

Cuțit pentru copite, cu mâner din lemn de fag și ascuțit cu bisturiu pentru îngrijirea profesională a copitelor și ghearelor.

Cuțitul pentru profesioniștii din domeniul îngrijirii copitelor și a potcovarilor, precum și pentru toți cei care au nevoie de un instrument perfect pentru îngrijirea copitelor și a ghearelor! Cuțitul pentru copite SuperProfi de la Kerbl este un cuțit pentru copite cu tăiere pe stânga sau pe dreapta , special pentru stângaci sau dreptaci. Mânerul ergonomic din lemn de fag asigură o muncă puțin obositoare. Lama extra ascuțită din oțel special garantează o durată de viață și o ascuțire îndelungată.

Toate cuțitele profesionale pentru copite și gheare conving cu o calitate fără compromisuri în toate privințele. Aliajul special de oțel inoxidabil al lamei cu un conținut sporit de crom convinge prin duritatea sporită la abraziune, durabilitate și rezistență mecanică extremă. Suprafața lustruită și șlefuirea perfectă a oțelului de cuțit vă asigură că aveți în mâini o unealtă optimă pentru o utilizare dură în domeniul zootehnic. Mânerul din lemn masiv integrat, rezistent la apă, transferă forța utilizatorului către lamă într-un mod optim.

Cuțitul pentru copite și gheare Super Profi dintr-o privire:

  • Oțel special înalt aliat pentru o durată de viață lungă și șlefuire
  • 0° rectificare bisturiu pentru o ascuțire și o performanță de tăiere excepționale
  • Mâner ergonomic din lemn de fag tratat termic
  • Ascuțit ca un bisturiu
  • Dezvoltat cu profesioniști!
  • Lamă cu un singur tăiș
  • Modele: dreapta, stânga

Livrarea include:

1x Kerbl cuțit pentru copite și gheare SuperProfi

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Caracteristici: Kit de curățare
Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.