Leimüller hrană germinată pentru papagali 1 kg la prima vedere:


  • Hrană germinată echilibrată pentru papagali
  • Ideală pentru gătit și umflat
  • Bună și ușor de digerat
  • Germinație excelentă
  • Hrană pentru păsări din Austria, fără aditivi

Leimüller germinată pentru papagali

Hrană de germeni bine digerabilă și echilibrată pentru gătit și umflat. De asemenea, este ideal pentru reproducere.

Hrana Leimüller este o hrană ideală pentru papagali. Hrana cu germeni este, de asemenea, ideală pentru reproducere. Amestecul de furaje conține numai semințe cu o calitate ridicată de prelucrare care au o capacitate de germinare deosebit de mare, cum ar fi fasole mung, semințe de salată și diferite tipuri de mei. Hrănirea cu hrană pentru păsări germinată sau umflată are multe avantaje pentru papagalul dumneavoastră și, prin urmare, nu ar trebui să lipsească din niciun meniu. Prin înmuierea/ fierberea în apă, semințele germinate pot fi digerate mult mai bine, iar animalul are acces mai ușor la nutrienții importanți. Conținutul ridicat de enzime ajută, de asemenea, la digerarea semințelor și cerealelor normale.

Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale papagalilor. Calitatea și controlul regulat al alimentelor germinate sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică.

Prezentare generală:

  • Furaje amestecate pentru gătit și primăvară
  • Cel mai potrivit pentru papagali
  • Bun și ușor de digerat
  • Nutrienții pot fi mai bine absorbiți
  • Un adaos sănătos și natural la dietă
  • Foarte bună acceptare
  • Curățare multiplă și fără praf
  • Garantat fără OMG
  • Fără aditivi
  • Ambrosia controlată
  • Hârtie ecologică, sac de hârtie
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Instrucțiuni de hrănire:

Înainte de germinare, se spală bine semințele de mai multe ori într-o sită, sub jet de apă călduță. Pentru germinare, semințele se pot umfla într-un germinator sau într-o sită aflată în apă timp de maximum 8-12 ore (de exemplu, peste noapte). Semințele nu trebuie lăsate în apă mai mult de atât, altfel vor începe să fermenteze.

După ce a trecut timpul de înmuiere (8-12 ore), se toarnă apa și alimentele pregelatinizate deja terminate se spală din nou într-o sită de bucătărie. Lăsați apa să se scurgă și protejați sita cu boabe de praf. Un capac sau o cârpă este potrivită pentru acest lucru. Acum, boabele pot germina în sită timp de 24-48 de ore, la o temperatură cât mai constantă posibil.

Germenii trebuie spălați la aproximativ fiecare 12 ore pentru a evita formarea mucegaiului și uscarea germenilor. După mai multe spălări și germinare, puteți oferi păsărilor dumneavoastră hrana după aproximativ 24-36 de ore de germinare. Înainte de aceasta, clătiți bine și lăsați să se scurgă.

Ingrediente:

13,1 % proteină brută, 4,8 % grăsime brută, 7,5 % fibre brute, 2,2 % cenușă brută, 0,07 % calciu, 0,34 % fosfor, 0,03 % sodiu, 0,40 % lizină, 0,25 % metionină, 11,80 MJ ME/kg.

Compoziție:

45 % mei galben, 14 % grâu, 14 % fulgi de ovăz, 8 % fasole mung, 4 % boabe de milo, 6 % mei alb, 3 % semințe de cardi, 1 % mei japonez, 2 % hrișcă, 2 % semințe de salată albă, 1 % ovăz.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

1 kg
5 kg
25 kg

 

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Alimente germinate
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.