Leimüller hrană pentru porcușori de Guineea 1 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru porcușori de Guineea
  • Potrivită pentru porcușorii de Guineea
  • Cu vitamina C
  • Amestec de bază bogat
  • Curățate de mai multe ori, fără praf
  • Garantat fără OMG

Leimüller hrană pentru porcușori de Guineea

Hrana pentru porcușori de GuineeaLeimüller este o hrană completă pentru rozătoare. Amestecul special pentru porcușori de Guineea este îmbogățit cu vitamina C. Peletele pentru porcușori de Guineea în combinație cu cereale valoroase rezultă un amestec de bază bogat pentru porcușorii de Guineea.

Hrana pentru porcușori de Guineea dintr-o privire:

  • Amestec alimentar de bază ideal pentru porcușorii de Guineea
  • Îmbogățit cu vitamina C
  • Origine: Austria

Ingrediente:

12,45% proteină brută, 3,51% grăsime brută, 8,68% fibre brute, 4,08% cenușă brută, 0,31% calciu, 0,44% fosfor, 0,10% sodiu

Aditivi per kg:

Aditivi nutriționali: 2,500E.I. vitamina A/acetat de retinil (3a672a), 250E.I. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 13 mg Vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 2 mg Cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (E 4), 29 mg Fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat, monohidrat (E 1), 0,4 mg Iodat de calciu, anhidru (3b202), 0,2 mg de granule de carbonat de cobalt (II) gecoat (3b304), 9 mg de mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 11 mg de oxid de zinc (3b603), 0,1 mg de seleniu sub formă de selenit de sodiu (E 8) aditivi tehnologici: Acid formic (E 236) , acid fumaric (1a297), acid lactic (E 270)

Compoziție:

Grâu, ovăz, ovăz, orz de malț, fulgi de ovăz, boabe de milo, morcovi tăiați în cubulețe, tărâțe de grâu grosier, făină verde, semințe albe de floarea-soarelui, concentrat de porumb, pulpă uscată, făină de extracție de canola cu baton, turtă de semințe de dovleac, melasă, lignoceluloză, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, oxid de magneziu

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Hrană completă
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO, Fără praf
Structură : Cereale integrale, Pellet
Specii de animale: Porcușor de Guineea

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


10 octombrie 2017 09:25

Sehr gutes Futter, wenn man nicht ständig frische Karotten kaufen will oder kann

Wichtig für Meerschweinchen ist Frischfutter! Das wissen wir alle. Frischfutter ist gegenüber Trockenfutter zu bevorzugen. Jedoch gibt es Zeiten wo man schlichtwegs keine Zeit hat Frisches zu erwerben, in dem Fall dürfen Meerschweinchen keinen Mangel an Vitamin C haben, weil sie brauchen täglich über den Tag verteilt 1-3 Vitamin C Futtergaben. Auch sind Meerschweinchen Körnerfresser, dazu bedarf es nicht viel Körner, diese sollen aber rein natürlich sein (mit Schale vorteilhaft sogar im Sprelz). Das Leimüller Meerschweinchen-Futter bietet das an, in solchen Fällen, auch ist die künstliche Vitamin C Gabe im Futter nicht so stark überdosiert, wie in z.B. deutschen Vergleichsprodukten. Aus dem Grund habe ich es gekauft und gebe es nur fallweise. SUNVIEW MEERIS - LANGHAAR MEERSCHWEINCHEN ÖSTERREICH