Leimüller Premium hrană pentru papagali 1 kg la prima vedere:


  • Nutriție naturală pentru papagalii dumneavoastră
  • Ingrediente selectate: semințe delicioase, mei și cânepă
  • Bazat pe varietatea naturală a alimentelor
  • Foarte bună acceptare
  • Alimente de calitate superioară din Austria, fără aditivi

Leimüller Premium hrană pentru papagali

Hrană exclusivistă și irezistibil de delicioasă pentru păsări, cu ingrediente selecționate. Combinație specială de mei delicios, semințe și semințe colorate.

Pentru a vă asigura că păsările dvs. iubite sunt bine, ar trebui să vă bazați întotdeauna pe o hrană adecvată speciei. Ca și hrana pentru papagali Leimüller Premium - un amestec de hrană naturală și echilibrată de cea mai bună calitate premium. Hrana mixtă de înaltă calitate, fabricată din ingrediente selecționate, este special adaptată la nevoile nutriționale speciale ale papagalilor, agapornidelor, papagalilor capră, papagalilor australieni, papagalilor de iarbă și altele asemenea. Varietatea colorată de semințe gustoase și diferite tipuri de mei este foarte populară printre păsări și oferă o varietate deosebită în alimentație. Conținutul natural de minerale valoroase, cum ar fi calciul și fosforul, contribuie la o nutriție optimă a papagalilor și, de asemenea, sprijină dezvoltarea sănătoasă a oaselor. Hrana pentru papagali Premium, ușor de digerat, asigură o viață sănătoasă pentru prietenii dumneavoastră cu pene, fără adaos de aditivi artificiali.

Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale papagalilor. Deosebit de importante sunt calitatea și controlul regulat al hranei pentru papagali. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică.

Prezentare generală:

  • Nutriție naturală pentru papagalii dumneavoastră
  • Ingrediente selectate: Semințe delicioase, mei și cânepă
  • Bazat pe varietatea de alimente naturale
  • Foarte bună acceptare
  • Curățare multiplă și fără praf
  • Garantat fără OMG
  • Fără aditivi
  • Ambrosia controlată
  • Hârtie ecologică, sac de hârtie
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Recomandare de hrănire:

Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați bolul la loc bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați bolul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare.

Ingrediente:

13,5 % Rohprotein, 5,2 % Rohfett, 6,5 % Rohfaser, 3,3 % Rohasche, 0,06 % Calcium, 0,43 % Phosphor, 0,03 % Natrium, 0,13 % Lysin, 0,15 % Methionin, 11,85 MJ ME/kg

Compoziție:

47 % semințe lucioase, 31 % mei galben, 2 % mei japonez, 5,4 % fulgi de ovăz, 12,4 % mei Senegal, 1,9 % cânepă, 0,3 % semințe negre.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

1 kg
5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Hrană mixtă
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.