Leimüller hrană pentru prepelițe ouătoare 5 kg la prima vedere:


  • Hrană pentru prepelițe, în special pentru prepelițele ouătoare
  • Furaj complet pentru aport liber
  • Pentru prepelițe fericite și performanțe ridicate de ouat
  • Garantat fără OMG
  • Fabricat din materii prime regionale

Hrană pentru prepelițe Leimüller pentru prepelițe ouătoare - echilibrată și gustoasă

Susțineți prepelițele cu hrana pentru prepelițe Leimüller pentru o performanță optimă de ouat!

Hrana pentru prepelițe Leimüller este o hrană completă care susține prepelițele ouătoare în cel mai bun mod posibil în sportul lor de înaltă performanță - și anume depunerea (zilnică) de ouă! Compoziția de nutrienți, minerale, vitamine și oligoelemente este adaptată în mod optim pentru prepelițele ouătoare. Orientarea nutritivă de înaltă calitate a hranei pentru prepelițe este concepută pentru a asigura o activitate de ouat constantă și pentru a menține păsările sănătoase. Hrana sub formă de granule mici (aproape făinoasă) permite un consum sigur de hrană, cu pierderi reduse de hrană.

Hrana pentru prepelițe este produsă cu mare grijă, fiind curățată de mai multe ori și garantată fără OMG. Hrana noastră pentru prepelițe Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate pastus+ AMA. Este potrivit pentru producția de alimente fără OMG. Acest lucru este verificat periodic de către SLK-GmbH.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru prepelițele ouătoare
  • Adecvat pentru aportul liber
  • Crește performanța în mod natural
  • Multiplu purificat
  • Adecvat pentru producția de alimente fără OMG-uri
  • Certificat conform pastus+ și sigiliul de calitate AMA
  • Fabricată din materii prime regionale
  • Tradiție din 1609: hrană pentru prepelițe din Austria
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Hrăniți prepelițele ouătoare Leimüller cu hrană ad libitum (acces liber la hrană). Recomandăm o cantitate aproximativă de hrană de 20 g / animal / zi. Asigurați-vă că animalele au acces nelimitat la apă curată.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: griș de porumb, făină de extracție de soia (fasole) cu săpun (încălzită cu abur), carbonat de calciu, mei galben, griș de midii, ulei de floarea-soarelui, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, oxid de magneziu.

Constituenți analitici: 18,4% proteină brută, 13,1% cenușă brută, 4,6% uleiuri și grăsimi brute, 3,39% calciu, 2,6% fibre brute, 0,88% lizină, 0,56% fosfor, 0,48% metionină, 0,27% sodiu.

Aditivi nutriționali per kg: 10.000 E.I. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 1.545 E.I. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 20 mg de vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 2 mg de cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (E 4), 25 mg de fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat, monohidrat (3b103), 0,2 mg de iodat de calciu, anhidru (3b202), 60 mg de mangan.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Granulație

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Hrănitor pentru prepelițe
Hrănitor pentru prepelițe Hrănitorul pentru prepelițe este special conceput pentru nevoile prepelițelor, păsărilor de curte ornamentale. Original Stükerjürgen Cu încuietoare la baionetă Grila cu clipsare previne risipa de hrană Siguranță alimentară Dimensiuni: 1 kg (diametru: 20 cm, înălțime: 20 cm) 2,5 kg (diametru: 30 cm, înălțime: 24 cm) 4 kg (diametru: 30 cm, înălțime: 33 cm)

41 RON* 45 RON*
%
Kerbl adăpător pentru prepelițe
Adăpător din plastic pentru prepelițe - adăpător original Stükerjürgen Acest adăpător pentru prepelițe este fabricat din plastic sigur pentru alimente, ușor de curățat și potrivit pentru toate rasele de prepelițe. La prima vedere:   adăpător original Stükerjürgen plastic cu alimentare automată cu apă cu blocare cu baionetă două părți ușor de curățat alimente sigure Dimensiuni: 1,5 litri 3,5 litri

31 RON* 35 RON*
Hrănitor pentru prepelițe 1200 ml
Acest hrănitor robust pentru prepelițe este fabricat din plastic sigur pentru alimente. Din plastic Pentru prepelițe, pui și găini În două părți Siguranță alimentară Capacitate: 1200 ml

28 RON*
Buc.
Adăpător pentru prepeliță 1000 ml
Adăpător pentru prepelițe 1000 ml - adăpător flexibil pentru prepelițe, pui și găini. Acest adăpător robust pentru prepelițe este ușor de curățat și este fabricat din plastic sigur pentru alimente. La prima vedere: Plastic Pentru prepelițe, pui și găini În două părți Siguranță alimentară Dimensiune: 1000 ml Livrarea include: 1 x adăpător pentru prepeliță 1000 ml

23 RON*
Buc.