Leimüller hrană pentru rațe 5 kg la prima vedere:


  • Hrană mixtă pentru rațe și rațe alergătoare
  • Adecvat ca hrană de bază
  • De asemenea, potrivită și pentru găini
  • Curățată de mai multe ori și fără praf
  • Garantat fără OMG

Hrană pentru rațe Leimüller - hrană de calitate pentru rațe, rațe alergătoare și găini.

Hrana pentru rațe Leimüller este ideală ca hrană de bază pentru rațe. Amestecul de furaje a fost curățat de mai multe ori și este lipsit de praf.

Datorită compoziției sale echilibrate, hrana pentru rațe Leimüller este foarte potrivită pentru rațe, ratite și găini. O atenție deosebită a fost acordată acestui aspect atunci când s-a dezvoltat hrana, deoarece găinile și rațele sunt adesea ținute în aceleași zone și, prin urmare, consumă aceeași hrană.

Furajele combinate sunt formate din componente furajere de înaltă calitate provenite din culturi regionale. Pentru a asigura o calitate ridicată a hranei pentru animale, toate ingredientele sunt strict controlate înainte de umplere. Hrana pentru rațe este garantată fără OMG.

Prezentare generală:

  • Hrană mixtă pentru rațe, rațe alergătoare și găini
  • Multiplu amestec de furaje purificate
  • Fără praf și garantat fără OMG
  • Componente furajere de înaltă calitate provenite din culturi regionale
  • Tradiție din 1609: hrană premium din Austria
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Vă recomandăm să adăugați suficiente vitamine, minerale și oligoelemente la rația zilnică.

Ingrediente / Compoziție:

Ingrediente: 11,15% proteină brută, 3,47% grăsime brută, 3,33% fibre brute, 1,77% cenușă brută, 0,06% calciu, 0,31% fosfor, 0,03% sodiu, 0,26% lizină, 0,21% metionină, 12,67MJ ME/kg.

Compoziție: 34,0% grâu, 23,0% mei galben, 21,0% boabe de milo, 17,0% porumb măcinat grosier, 2,0% Dari, 1,0% fulgi de ovăz, 1,0% semințe de cardi, 1,0% cânepă europeană.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

  • 5 kg
  • 25 kg
Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Universal
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Granulație

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


28 martie 2023 08:12

Wildenten Futter

Habe im Vorigen Jahr Das Entenfutter für meine Wildenten gekauft. Sie kommen jedes Jahr im Frühjahr und Herbst. Es schmeckt ihnen ausgezeichnet und tut ihnen offensichtlich gut. Werde bald wieder bestellen.

11 noiembrie 2022 10:10

Enten schmeckts

Qualitativ hochwertiges Futter - meine Enten lieben es! Kaufe ich immer wieder :)