Leimüller muesli pentru pasări 5 kg la prima vedere:


  • Hrană potrivită pentru pui și găini ouătoare
  • Foarte populară printre găini
  • Bogată în nutrienți valoroși
  • 100 % OMG și producție fără praf
  • Tradiție din 1609: furaje combinate regionale din Austria

Leimüller muesli pentru păsări - hrană pentru păsări fără OMG din Austria.

Leimüller Muesli pentru păsări oferă o dietă echilibrată pentru păsări de curte fericite.

Pentru a se menține sănătoase și pentru a depune ouă de înaltă calitate, găinile au nevoie de hrană adecvată speciei. Leimüller Muesli pentru păsări este o hrană cu cereale gustoasă și completă, care va fi apreciată de toate rasele de pui. De la găini, la găini ouătoare și cocoși, animalele adoră muesli-ul nostru delicios, cu furaje cu cereale. Această combinație este ideală pentru puii de găină și găinile ouătoare care au un țarc în aer liber. Hrana variată pentru pui acoperă mai mulți nutrienți: Porumbul și grâul acționează ca furnizori de energie. Semințele, cum ar fi semințele de in, oferă păsărilor de curte uleiuri valoroase și acizi grași esențiali. Hrana pentru păsări de curte este potrivită pentru fiecare coteț de pui, alimentator automat, stație de hrănire și jgheab de hrănire.

Furajele combinate pentru păsările de curte și găinile ouătoare sunt de o calitate excelentă. Aceasta este curățată de mai multe ori și este lipsită de praf. Toate componentele amestecului de cereale sunt 100% lipsite de inginerie genetică (OMG). Fără excepție, pentru producerea furajelor se folosesc materii prime interne din regiune.

Prezentare generală:

  • Perfect potrivită pentru pui și găini ouătoare
  • Pentru cotețe de pui, hrănitori automate și jgheaburi de furaje
  • Acceptare excelentă
  • Conține nutrienți valoroși
  • 100 % OMG și producție fără praf
  • Curățată de mai multe ori și inspectate periodic
  • Tradiție din 1609: furaje premium pentru pui din Austria
  • Utilizarea materiilor prime regionale
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Vă recomandăm să adăugați suficiente vitamine, minerale și oligoelemente la rația zilnică. În special pentru găinile ouătoare sau găinile care nu au suficient spațiu în aer liber, este mai bine să se adauge la amestecul de cereale un amestec de var și griș (de exemplu, Leimüller Legehennen Kalk-Muschelgrit-Mix, nr. de articol 10400) și vitamine.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: 34,5 % porumb grosier, 25,3 % grâu, 16,6 % orz măcinat, 7,0 % orz de bere, 4,6 % semințe de floarea-soarelui vărgate, 4,3 % boabe de milo, 3,0 % fulgi de ovăz, 2,1 % mazăre verde mică, 1,3 % dari, 0,7 % semințe de cardi, 0,4 % nap negru, 0,2 % semințe de in.

Componente analitice: 11,13% proteină brută, 4,39% grăsime brută, 4,63% fibre brute, 2,07% cenușă brută, 0,06% calciu, 0,33% fosfor, 0,04% sodiu, 0,36% lizină, 0,20% metionină, 12,41MJ ME/kg.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Conținut:

5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Universal
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Granulație

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


29 decembrie 2022 16:34

Super

Meinen Hühnern 🐔🐔🐔schmeckt es