Leimüller hrană de pornire pentru pui 1-6 săptămâni 5 kg la prima vedere:


  • Creșterea puilor de găină sănătoși și fericiți
  • Din ziua 1 până la 6 săptămâni de viață
  • Ingrediente perfect echilibrate
  • 100 % OMG și producție fără praf
  • Toate furajele provin din agricultura austriacă

Hrană pentru pui Leimüller - hrană de creștere pentru pui de găină fericiți

Această hrană de creștere pentru pui susține o nutriție sănătoasă din prima zi de viață până în a 6-a săptămână de viață.

Puii au nevoie de o hrană specială optim echilibrată încă din prima zi, pentru a se dezvolta sănătos. Hrana noastră de creștere a puilor adaptată speciilor este o hrană completă special concepută pentru puii cu vârsta de până la 6 săptămâni. Substanțele nutritive, mineralele, vitaminele și oligoelementele conținute în hrana pentru pui sunt perfect coordonate și oferă astfel puii un start optim în viața de pui. Hrana pentru pui, curățată în mod repetat și fără praf, provine din agricultura austriacă. Pentru producția de aperitiv pentru pui se folosesc materii prime locale din regiune. Toate ingredientele din hrana pentru pui sunt 100% fără OMG și sunt certificate cu sigiliul de calitate pastus+ AMA.

Prezentare generală:

  • Creșteți puii de găină sănătoși și fericiți
  • Din ziua 1 până la 6 săptămâni de viață
  • Pentru un start optim în viață
  • Ingrediente perfect echilibrate
  • 100% OMG și producție fără praf
  • Curățare multiplă și controale regulate
  • Tradiție din 1609: mâncare pentru pui din Austria
  • Utilizarea materiilor prime regionale
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Se administrează liber puilor până la vârsta de 6 săptămâni. Recomandăm hrana Leimüller pentru puicuțe din a 6-a până în a 21-a săptămână (nr. articol 9654) și apoi hrana Leimüller pentru găini ouătoare din a 21-a săptămână (nr. articol 9659).

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: griș de porumb, făină de extracție de soia, ulei de floarea-soarelui, griș de midii, fosfat monocalcic, carbonat de calciu, clorură de sodiu.

Constituenți analitici: 19,10 % proteină brută, 5,37 % grăsime brută, 2,68 % fibre brute, 4,45 % cenușă brută, 0,81 % calciu, 0,57 % fosfor, 0,18 % sodiu, 0,92 % lizină, 0,40 % metionină 12,26 MJ ME / kg.

Aditivi nutriționali per kg: 10.000 U.I. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 1.545 E.I. Vitamina D / Vitamina D3 (3a671), 20 mg Vitamina E / tot acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 2 mg Cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (3b405), 25 mg Fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat monohidrat (3b103), 0,2 mg iodat de calciu, anhidru (3b202), 60 mg mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 40 mg oxid de zinc (3b603), 1,2 g DL-metionină (tehnic pură) (3c301).

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

5 kg
25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Reproducere
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Granulație

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.