Leimüller pelete pentru porumbei 25 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru păsări
  • potrivit pentru porumbei
  • pelete
  • îmbogățit cu minerale, vitamine și oligoelemente valoroase
  • curățate de mai multe ori, fără praf
  • garantat fără OMG

Hrană pentru porumbei Leimüller Premium pelete 25 kg

Această hrană completă este o hrană holistică pentru porumbei, cu multe minerale, vitamine și oligoelemente. Pentru îngrășarea porumbeilor, acest amestec se administrează în proporție de 100 %.

Această hrană premium pentru porumbei de la Leimüller este o hrană completă granulată pentru porumbei. Hrana presată pentru porumbei este îmbogățită cu minerale, vitamine și oligoelemente valoroase. Atunci când este administrată singură, hrana completă este potrivită și pentru îngrășare. Pentru porumbeii pentru îngrășare, acest amestec se administrează în proporție de 100 %. În timpul fazei de zbor, recomandăm adăugarea a aproximativ 50 % de hrană completă pentru porumbei la amestecurile de cereale. Amestecul de furaje este curățat de mai multe ori, fără praf și produs fără inginerie genetică.

Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru porumbei și îngrășare
  • Mestec de furaje complete și pelete
  • Cu minerale, vitamine și oligoelemente
  • Foarte bună acceptare
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Garantat fără OMG
  • Fără aditivi
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Recomandare de hrănire:

Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: grâu, porumb, orz, făină de extracție de soia (fasole), făină de extracție de rapiță cu baton, tărâțe de grâu fine, furaje cu gluten de porumb, resturi de grâu uscate, făină verde, făină de extracție de floarea-soarelui, melasă de sfeclă de zahăr, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, clorură de sodiu.

Ingrediente: 17 % proteină brută, 2,80 % grăsime brută, 4,60 % fibre brute, 8,20 % cenușă brută, 0,90 % calciu, 0,65 % fosfor, 0,15 % sodiu, 0,35 % lizină, 0,21 % metionină, 13,86 MJ ME/kg.

Aditivi nutriționali per kg: 10.000 E.I. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 2.000 E.I. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 20 mg Vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 5 mg Cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (E 4), 40 mg Fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat, monohidrat (3b103), 1,0 mg iodat de calciu anhidru (3b202), 100 mg de mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 75 mg de oxid de zinc (3b603), 0,3 mg de seleniu sub formă de selenit de sodiu (E 8).

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

25 kg

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Catarg, Hrană pentru porumbei de rasă
Tip de hrană: Hrană completă
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Leimüller Basic hrană pentru porumbei 25 kg
Leimüller Basic hrană pentru porumbei 25 kg Hrana gustoasă pentru porumbei pentru toate tipurile de porumbei și pentru cei cu buzunare mici. Hrana pentru porumbei Leimüller Basic este o hrană mixtă populară pentru porumbei. Hrana curățată în mod repetat și fără praf în toate direcțiile este bună și cu preț avantajos. O proporție mare de cereale, precum și diferite tipuri de leguminoase și mazăre asigură un aport echilibrat de nutrienți și o acceptare ridicată în rândul porumbeilor. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Furaje mixte pentru porumbei 3 tipuri diferite de leguminoase și mazăre Foarte bună acceptare Multiplu curățată și fără praf Fără aditivi Fără OMG Sac de hârtie ecologică, rezistentă la tehnoredactare Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 12,2 % proteină brută, 3 % grăsime brută, 3,5 % fibre brute, 2 % cenușă brută, 0,05 % calciu, 0,32 % fosfor, 0,03 % sodiu, 0,48 % lizină, 0,20 % metionină, 12,52 MJ ME/kg. Compoziție: 34 % porumb mijlociu, 25 % grâu, 5 % mazăre mică, 8 % mazăre mare, 11 % orz pentru bere, 10 % boabe de milo, 4 % dari, 1 % semințe de cardi, 1 % vetches, 1 % mei galben. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (7 RON* / 1 Kilogram)

From 184 RON*
Leimüller amestec de semințe pentru porumbei și prepelițe 25 kg
Amestec de semințe pentru porumbei Leimüller 25 kg Acest amestec de semințe, care a fost curățat de mai multe ori și este lipsit de praf, va adăuga valoare la hrana pentru porumbei. De asemenea, potrivit pentru prepelițe. Amestecul de semințe Leimüller este o hrană mixtă de înaltă calitate pentru porumbei. Datorită proporției multistratificate de semințe, această hrană este, de asemenea, ideală pentru prepelițele ornamentale. Hrana pentru porumbei constă exclusiv din semințe valoroase, cum ar fi mei galben, semințe lucioase și perilla brună. Amestecul poate fi utilizat pentru a îmbunătăți amestecurile favorabile pentru hrana porumbeilor. Rata optimă de amestecare este cuprinsă între 5 și 10 %. Micul amestec de semințe pentru porumbei este curățat de mai multe ori, fără praf și produs fără inginerie genetică. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană mixtă pentru porumbei și prepelițe ornamentale Pentru completarea amestecurilor de hrană pentru porumbei la preț redus Constă exclusiv din semințe valoroase Rata optimă de amestecare între 5 - 10 Foarte bună acceptare Multiplu curățată și fără praf Garantat fără OMG Fără aditivi Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 13,9 % proteină brută, 7,9 % grăsime brută, 6,2 % fibre brute, 3,1 % cenușă brută, 0,11 % calciu, 0,42 % fosfor, 0,03 % sodiu, 0,17 % lizină, 0,20 % metionină, 12,35 MJ ME/kg. Compoziție: 29 % mei lucios, 27 % mei roșu, 27 % mei galben, 5 % mei Senegal, 7 % cânepă, 2 % nap roșu, 2 % semințe de negru, 1 % semințe de perilla maro. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (12 RON* / 1 Kilogram)

From 300 RON*
Leimüller hrană pentru porumbei de curse cu conținut redus de grăsime 25 kg
Hrană pentru porumbei de repaus Leimüller cu conținut redus de grăsime 25 kg Această hrană pentru porumbei cu conținut redus de nutrienți este optimă pentru hrănirea în faza de repaus. Hrana pentru porumbei Leimüller este un amestec de hrană ușoară pentru porumbei. Datorită numărului redus de nutrienți, hrana mixtă cu conținut scăzut de grăsimi este optimă ca hrană de repaus în timpul fazei de hrănire. Datorită proporției ridicate de orz de bere și grâu, hrana pentru porumbei este, de asemenea, potrivită ca hrană de iarnă sau hrană pentru porumbei. În plus, amestecul de furaje este curățat de mai multe ori, fără praf și produs fără inginerie genetică. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană ușoară pentru porumbei pentru hrănirea în etape Optimă ca hrană de iarnă sau hrană dietetică adecvată Foarte bună acceptare Multiplu curățată și fără praf Fără aditivi Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți mâncarea pentru păsări într-un bol sau într-o hrănitoare pentru ca păsările să mănânce liber. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 10,9 % proteină brută, 2,9 % grăsime brută, 4,3 % fibre brute, 2,1 % cenușă brută, 0,06 % calciu, 0,33 % fosfor, 0,04 % sodiu, 0,31 % lizină, 0,19 % metionină, 11,86 MJ ME/kg. Compoziție: 35 % orz pentru bere, 28 % grâu, 15 % dari, 12 % boabe de milo, 8 % mei galben, 2 % semințe de cardi. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (7 RON* / 1 Kilogram)

From 184 RON*
Hrană pentru porumbei Leimüller cu cereale mici fără mazăre și porumb 25 kg
Leimüller hrană pentru porumbei cu cereale mici fără mazăre și porumb 25 kg Hrană cu granulație fină pentru porumbei din producția austriacă, în special pentru rasele de porumbei mici. Hrana pentru porumbei Leimüller este o hrană mixtă echilibrată pentru porumbei. Hrana pentru porumbei cu granulație fină este cea mai potrivită pentru porumbeii ornamentali și pentru rasele de porumbei mai mici, cum ar fi porumbeii diamant și porumbeii țestoase. Acest amestec este format în principal din semințe de făină, cum ar fi mei, boabe și semințe de milo, fără porumb și mazăre. Hrana de bază pentru porumbeii ornamentali este curățată de mai multe ori, fără praf și fără OMG. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană de bază pentru porumbei ornamentali și rase mai mici de porumbei Amestecul cu granulație fină este format în principal din semințe de făină Fără porumb și mazăre Foarte bună acceptare Multiplu curățată și fără praf Fără OMG Fără aditivi Pungă de hârtie ecologică, rezistentă la rupere Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 11,7 % proteină brută, 5,2 % grăsime brută, 5,2 % fibre brute, 1,8 % cenușă brută, 0,06 % calciu, 0,31 % fosfor, 0,03 % sodiu, 0,22 % lizină, 0,22 % metionină, 11,53 MJ ME/kg. Compoziție: 33 % mei galben, 20 % grâu, 13 % dari, 10 % boabe de milo, 10 % amestec de semințe, 7 % semințe de cardi, 7 % mei roșu. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (9 RON* / 1 Kilogram)

From 219 RON*
Leimüller hrană pentru porumbei de curse fără grâu 25 kg
Hrană pentru porumbei de curse Leimüller fără grâu 25 kg Hrană pentru porumbei cu granulație mică, cu ingrediente valoroase care sunt bune pentru porumbeii dumneavoastră și au un gust plăcut. Amestecul colorat de porumb, leguminoase și semințe nu conține grâu. Hrana pentru porumbei de curse Leimüller este o hrană mixtă fină pentru toți porumbeii de curse. Hrana universală cu granulație mică conține un amestec echilibrat de porumb, leguminoase și semințe sănătoase. Hrana gustoasă este acceptată cu ușurință de păsări. În plus, amestecul de furaje a fost curățat de mai multe ori, este lipsit de praf și produs fără inginerie genetică. În rețetă nu este adaugat grâu. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană mixtă cu cereale mici pentru toate rasele de porumbei Amestec fin de porumb, leguminoase și semințe Fără grâu Foarte bună acceptare Multiplu curățată și fără praf Garantat fără OMG Fără aditivi Pungă de hârtie ecologică, rezistentă la rupere Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 12,6% proteină brută, 3,2% grăsime brută, 3,9% fibre brute, 2,1% cenușă brută, 0,05% calciu, 0,33% fosfor, 0,03% sodiu, 0,55% lizină, 0,19% metionină, 12,40 MJ ME/kg. Compoziție: 42 % porumb mic, 20 % mazăre mică, 17 % orz de bere, 14 % boabe de milo, 4 % dari, 1 % semințe de cardi, 1 % mei, 1 % mei galben. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (9 RON* / 1 Kilogram)

From 219 RON*
Leimüller Classic hrană pentru porumbei 25 kg
Leimüller Classic hrană pentru porumbei 25 kg Rețeta echilibrată cu cereale gustoase și prețul convinge cu această hrană pentru porumbei de toate tipurile. Hrana pentru porumbei Leimüller Classic este o hrană mixtă populară pentru porumbei, cu o proporție mare de cereale. Amestecul de hrană pentru porumbei, curățat în mai multe rânduri și fără praf, conține 2 tipuri diferite de leguminoase, precum și porumb furajer și mazăre galbenă. Plăcerea gustoasă de a ciuguli este ideală pentru toți porumbeii sălbatici și porumbeii de lemn. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană mixtă populară pentru porumbei. Cu porumb furajer, mazăre și leguminoase. Potrivite pentru toți porumbeii sălbatici și porumbeii de pădure Cele mai bune materii prime și o calitate ridicată de prelucrare Multiplu curățat și fără praf Fără aditivi Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți mâncarea pentru păsări într-un bol sau într-o hrănitoare pentru ca păsările să mănânce liber. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 12,2 % proteine brute, 2,9 % uleiuri și grăsimi brute, 3,5 % fibre brute, 2,1 % cenușă brută. Compoziție: 17 % orz, 5 % boabe de milo, 1 % semințe de cardi, 1 % vetches, 27 % grâu, 2 % dari, 34 % porumb furajer, 13 % mazăre mare Depozitare: A se păstra în condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg  

Content: 25 Kilogram (7 RON* / 1 Kilogram)

From 175 RON*
Leimüller hrană pentru porumbei fără porumb 25 kg
Hrană pentru porumbei Leimüller Premium fără porumb 25 kg Hrana pentru porumbei cu granulație mică conține ingrediente valoroase care au un gust plăcut pentru porumbeii dumneavoastră. Un amestec colorat de cereale, leguminoase, semințe și fără porumb. Hrana pentru porumbei Leimüller Premium este un amestec gourmet pentru porumbei de curse. Hrana universală cu granule mici conține un amestec echilibrat de cereale, leguminoase și semințe sănătoase. Hrana gustoasă pentru porumbei este acceptată cu ușurință de păsări. În plus, amestecul de furaje este curățat de mai multe ori, fără praf și produs fără inginerie genetică. În rețeta fină nu se adaugă porumb. Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică. Prezentare generală: Hrană mixtă de înaltă calitate pentru porumbei de curse Rețetă fină din boabe mici Proporție ridicată de leguminoase Fără porumb Foarte bună acceptare Multiplu curățatĂ și fără praf Fără aditivi Fără OMG Pungă de hârtie ecologică, rezistentă la rupere Hrană naturală pentru păsări din Austria Recomandare de hrănire: Oferiți-le păsărilor hrana într-un bol sau într-o hrănitoare pentru a o consuma în voie. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare. Ingrediente: 17,6% proteină brută, 6% grăsime brută, 6,3% fibre brute, 2,4% cenușă brută, 0,11% calciu, 0,36% fosfor, 0,02% sodiu, 0,85% lizină, 0,23% metionină, 11,89 MJ ME/kg. Compoziție: 23 % mazăre mică, 17 % grâu, 16 % vită, 14 % boabe de milo, 13 % dari, 6 % semințe de cardi, 4 % tulpini de floarea-soarelui, 4 % cânepă, 3 % fulgi de ovăz. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (9 RON* / 1 Kilogram)

From 228 RON*