Leimüller Universal hrană pentru porumbei 25 kg la prima vedere:


  • Hrană mixtă completă pentru toate rasele de porumbei
  • Cu porumb mic din culturi austriece
  • Foarte bună acceptare
  • Multiplu curățat și fără praf
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Hrană universală pentru porumbei Leimüller 25 kg

Această hrană pentru porumbei este universal aplicabilă și optimă ca hrană de bază în amestecurile de hrană pentru porumbei de curse.

Hrana universală pentru porumbei Leimüller este o hrană nutritivă completă pentru porumbei. Conținutul ridicat de boabe și porumbul sănătos și mic din cultura austriacă sunt o adevărată plăcere pentru toate rasele de porumbei. Potrivită ca hrană mixtă cu adaos de până la 5% semințe, această hrană populară pentru porumbei este ușor acceptată de păsări. Amestecul de furaje a fost curățat de mai multe ori, este lipsit de praf și de inginerie genetică.

Marca tradițională Leimüller este foarte familiarizată cu nevoile nutriționale ale porumbeilor. Calitatea și controlul regulat al hranei pentru porumbei sunt deosebit de importante. În acest scop, se efectuează certificări anuale și procese de îmbunătățire internă constantă. Leimüller este certificată conform sigiliului de calitate AMA (pastus+), QS și producția fără OMG. Materiile prime interne pentru hrana pentru păsări provin din regiune. Hrana este ambalată cu grijă și livrată într-o pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică.

Prezentare generală:

  • Hrană mixtă completă pentru toate rasele de porumbei
  • Cu porumb mic din culturi austriece
  • Foarte bună acceptare
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Fără aditivi
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică
  • Hrană naturală pentru păsări din Austria

Recomandare de hrănire:

Oferiți mâncarea pentru păsări într-un bol sau într-o hrănitoare pentru ca păsările să mănânce liber. Igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, așezați castronul bine protejat împotriva contaminării cu excremente, murdărie și apă (nu așezați castronul sub scaune). Umpleți castronul doar cu atâta mâncare cât pot mânca păsările într-o zi. Acest lucru previne în mod eficient dezvoltarea mucegaiului, a agenților patogeni sau a altor substanțe similare.

Ingrediente:

15,2 % proteină brută, 5 % grăsime brută, 4,9 % fibre brute, 2,1 % cenușă brută, 0,08 % calciu, 0,33 % fosfor, 0,02 % sodiu, 0,67 % lizină, 0,21 % metionină, 11,87 MJ ME/kg.

Compoziție:

18 % mazăre mică, 10 % vită, 18 % porumb mic, 24 % grâu, 14 % boabe de milo, 4,5 % dari, 7 % semințe de cardi, 2 % cânepă, 2,5 % fulgi de ovăz.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat.

Inhalt:

25 kg

 

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Domeniu de aplicare: Hrană pentru porumbei de rasă
Tip de hrană: Hrană mixtă
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.