BUSSE suport pentru centură de lonjare FOAM la prima vedere:


Tamponpentrucentura de plutireFOAM

Căptușeală optimă pentru poziționarea ideală a centurii de plutire.

- umplutură din spumă specială cu grosimea de 35 mm
- pentru cea mai bună distribuție și stabilizare a presiunii
- partea superioară este realizată din microfibră de înaltă calitate
- partea inferioară este realizată din policotton rezistent
- se poate spăla la mașină până la 30°C

Culoare: navy

Dimensiuni (LxL): 108 x 21 cm

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Chingă dublă BUSSE DOUBLE Mini-Shetty grey/smoke green
Culoare: gray/smoke green | Mărime: Mini-Shetty
fascia dublă de antrenament a lui Busse: pentru antrenament sigur și controlat contact fizic excelent cu copiii și adulții în timpul Longieren fascia dublă de antrenament a lui Busse este accesoriul perfect pentru antrenamentele sigure și controlate. Proiectat pentru a asigura Longieren atât cu copii, cât și cu adulți, oferă un contact fizic excelent, fără a fi nevoie de o șa. cu două mânere din piele înaltă de 8 cm, fascia oferă o manipulare fermă și sigură în timpul antrenamentului. Fabricat din material de pânză robust, este rezistent și durabil. Fascia oferă o libertate largă la Garrese, datorită pernei mari de protecție și are stupfen dublu din piele, care poate fi reglat pe ambele părți prin catarame rulante. Fascia de instruire dublă a lui Busse este echipată cu 6 inele pentru atacul SIDA și 2 inele dreptunghiulare în care personalul personal poate fi agățat, dacă este necesar. Disponibil în diferite dimensiuni, se adaptează perfect la Mini -Hetty, Shetty, Pony și Full, pentru a răspunde tuturor nevoilor tale de formare. Notă: Culorile pot varia. fascia dublă de antrenament a lui Busse în rezumat: Potrivit pentru Longieren cu copii și adulți Echipat cu două mânere din piele acoperită Fabricat din pânză de material robust extinde libertatea către Withers datorită marii perne Disponibil în diferite dimensiuni pentru diferite curse de cai Disponibil: mini -hetty (circumferință: 95 - 140 cm) Shetty (circumferință: 115 cm - 160 cm) ponei (circumferință: 130 - 195 cm) Full (circumferință: 165 - 235 cm) Furnizarea include: 1x Fascia de antrenament dublu a lui Busse frecvent întrebări: Fascia dublă de antrenament a Busse poate fi folosită atât cu copiii, cât și cu adulții? da, fascia dublă de antrenament a Busse este concepută pentru Longieren atât cu copii, cât și cu adulți. Fascia de antrenament dublă a lui Busse este rezistentă la uzură? Absolut da, datorită materialului robust de pânză, fascia dublă de antrenament a lui Busse este extrem de rezistentă la uzură.

236 RON*
Chingă BUSSE cu mâner Mini-Shetty navy
Culoare: bleumarin | Mărime: Mini-Shetty
control maxim și siguranță în timpul antrenamentului celor mai tineri Fascia de antrenament cu mânerul Busse este instrumentul ideal pentru antrenamentul celui mai tânăr. Proiectat pentru a oferi un Longerien sigur cu copii, permite un contact fizic excelent, fără a fi nevoie de o șa. din material de pânză robust, fascia are un mâner acoperit din piele, înălțime de 10 cm și poziționat central. Această caracteristică oferă un mâner sigur și stabil în timpul lui Longerien. Fascia are, de asemenea, o pernă confortabilă la Garrese și Double Stupfen din piele, care poate fi fixată pe ambele părți prin catarame rulante. Fascia de instruire cu mânerul Busse este echipat cu 6 inele pentru atacul SIDA și 2 inele dreptunghiulare, unde personalul personal poate fi introdus, dacă este necesar. Cu diverse dimensiuni disponibile, această fascia se adaptează perfect la mini -hetty, shetty, ponei și plin, făcându -l ideal pentru toată nevoia ta de antrenament. Fascia de antrenament cu mânerul Busse în rezumat: permite un longerien sigur cu copii Fabricat din material robust de pânză cu mâner din piele Are o pernă confortabilă la Garrese Echipat cu 6 inele pentru Aid Attack Disponibil în diferite dimensiuni pentru a se adapta la diferite rase de cai Disponibil: mini -hetty (circumferință: 95 - 140 cm) Shetty (circumferință: 115 cm - 160 cm) ponei (circumferință: 130 - 195 cm) Full (circumferință: 165 - 235 cm) Furnizarea include: 1x Fascia de antrenament cu mânerul Busse frecvent întrebări: Fascia de antrenament cu mânerul Busse este potrivită pentru toate rasele de cai? Da, fascia de antrenament cu mânerul Busse este disponibilă în diferite dimensiuni pentru a se adapta la diverse curse de cai. Fascia de antrenament cu mâner de busse -rezistent la uzură? Absolut da, datorită materialului robust de pânză, fascia de antrenament cu mânerul Busse este extrem de rezistent la purtare.

199 RON*
BUSSE centură lonjare DOUBLE passion pink FULL
Culoare: passion pink | Mărime: WB
BUSSE DOUBLE lunge girth Alergare sigură cu copii sau adulți, cu contact optim cu corpul, fără șa. Ham robust și rezistent pentru cai de lunging. Cu această chingă colorată pentru lunging, vă puteți așeza în siguranță pe cal fără șa, datorită celor 2 mânere acoperite cu piele. Dacă este necesar, pot fi fixate și epoleți în chingile de întindere. Cu 8 inele, flexipoate fi folosit pentru frâiele auxiliare și pentru dubla fandare sau pentru a se antrena. BUSSE Lunging Girth Double la o privire de ansamblu: cu două mânere ferme, înalte de 8 cm, acoperite cu piele confecționat din material de pânză Libertatea de la nivelul tălpii din cauza tampoanelor mari Chingi duble din piele, pot fi fixate pe ambele părți cu catarame cu role 6 inele pentru fixarea frâielor auxiliare 2 inele dreptunghiulare în care pot fi fixate, dacă este necesar, etrițele Lățime: 7,5 cm (mini-shetty), 8,5 cm (shetty, pony), 11 cm (WB) culori: negru navy / pasiune roz albastru marin/albastru ciel Dimensiuni: Mini-Shettland (circumferință: 95 -140 cm, lățime: 7,5 cm) Shettland (circumferința: 115 - 60 cm, lățimea: 8,5 cm ) Ponei (circumferința: 130 - 195 cm, lățimea: 8,5 cm) Warmblood (circumferință: 165 - 235 cm, lățime: 11 cm) Domeniul de aplicare a livrării: 1x BUSSE Lunging girth Double

264 RON*
Buc.
BUSSE centură lonjare cu mâner negru full
Culoare: negru | Mărime: WB
Chingă deplutirecu mânerPlutire sigură cu copiii, cu contact optim cu corpul, fără șa. - confecționat din material de pânză cu mâner ferm, înalt de 10 cm, acoperit cu piele, în partea de sus, în centru- pernuță pentru greabăn- dungi duble din piele, care pot fi legate pe ambele părți prin catarame cu role- 6 inele pentru fixarea frâielor auxiliare- 2 inele dreptunghiulare, în care pot fi legate, dacă este necesar, etrițele. - lățime: 7,5 cm (mini-shetty), 8,5 cm (shetty, pony), 11 cm (WB)culori: negru, marodimensiuni: Mini Shettland (circumferința: 95 - 140 cm), Shettland (circumferința: 115 cm - 160 cm), Pony (circumferința: 130 - 195 cm), Warmblood (circumferința: 165 - 235 cm).

224 RON*
Buc.
BUSSE Centură pentru voltigă FLEX FIT FULL negru
Centură de lungeing utilizabilă în mod specific și flexibil - permite lucrul la sol și la fante într-o gamă largă de aplicații și cerințe. În funcție de vârsta și nivelul de educație/antrenament al unui cal, pieptul și umerii sunt semnificativ mai îngustă decât zona calului datorită dezvoltării arcului costal din spatele acestuia. Ca rezultat, acest lucru poate determina alunecarea/răsturnirea unei curele de lunging convenționale atunci când este dezlegată atunci când se aruncă, de îndată ce calul pune o oarecare tensiune în față asupra curelei. Acest alunecare poate fi crescută cu cât inelele de atașare ale cureaua de lungeing sunt de la Restul circumferinței calului a fost îndepărtată. Cu cât căptușeala este mai groasă, cu atât distanța este mai mare. Acest lucru poate însemna că curelele convenționale de lungeing ale cailor tineri trebuie să fie strânse mai strâns atunci când se obișnuiesc să fie dezlegate, altfel alunecă/se răsturnează. Curelele instabile care alunecă înainte provoacă adesea frecări și disconfort pentru cal. O centură care este strânsă prea strâns nu este o soluție! Centura de lungeing FLEX FIT evită așadar în mod deliberat căptușeala groasă și este echipată în schimb cu căptușeală din pâslă stabilă, largă și extraplată. Bara specială de greabăn din oțel inoxidabil, cu părți laterale unghiulare reglabile individual, asigură o ajustare optimă a arcului coastei calului, pentru un sprijin ideal și o distribuție a presiunii, ameliorând în același timp greabănul și procesele spinoase în siguranță - fără căptușeală groasă și indiferent de modul în care. greabănul respectiv este pronunțat. Alte caracteristici ale produsului: Confecționat din piele robustă Creele duble pe ambele părți pentru utilizarea oricărei circumferințe scurte, în funcție de circumferința calului și de preferințele materialelor - prin urmare, nicio centură de talie inclusă în livrare poate fi folosită cu suportul de șa și toate șantioanele convenționale de lungeing, pot fi, de asemenea, legate peste o șa diverse opțiuni pentru transportul frâi, frâi lungi, fante, precum și pentru atașarea tuturor tipurilor de frâi auxiliare la un total de 12 inele, împărțite pe fiecare parte: 3 inele D mari la înălțime medie 1 inel în D foarte mare în partea de jos în partea de jos li> 1 inel în D mare, reglabil pe înălțime, în zona curelelor duble< /li> 1 ochi de antrenare stabil (cheie) în partea de sus poate fi combinat după cum doriți, depozitat sau dezasamblat, sunt necesare două chei combinate de 13 mm pentru aceasta: unul pentru strângere, unul pentru blocare (nu este inclus în livrare) Domeniul de aplicare: poate fi determinat individual alegând cureaua scurtă folosită < li>Latime: 13 cm

1.090 RON*