Kerbl cameră stabilă cu remorcă stabilă cu cameră de 2,4 GHz până la 1200m la prima vedere:


  • Cu înregistrare a sunetului și optică de vedere pe timp de noapte (până la 15 m)
  • Raza de acțiune de până la 1200 m cu vedere clară
  • Poate fi montat în remorcă în doar câțiva pași
  • Extindere cu până la 4 camere suplimentare

Set de camere pentru grajduri și remorci 2,4 GHz - funcție 2 în 1 ca și cameră pentru grajduri și remorci cu o rază de acțiune de până la 1200 m!

Camera din grajd și monitorul LCD de 2,5" din casă permit monitorizarea optimă a animalului dumneavoastră, de exemplu înainte, în timpul și după naștere. Camera de înaltă calitate (IP54, vizibilitate pe timp de noapte până la 15 m, înregistrare audio, obiectiv cu unghi larg) și raza de acțiune remarcabilă (1200 m cu vedere clară), precum și instalarea ușoară fac din acest set un companion indispensabil pentru toți proprietarii de animale de companie. Convenabil pentru dumneavoastră, fără stres pentru animalele care nasc. Pentru a obține o imagine mai mare, puteți, de asemenea, să conectați monitorul LCD sau AVLink la un televizor. Cu toate acestea, cu câțiva pași simpli, camera poate fi montată și în remorcă, iar monitorul în vehicul. Acest lucru vă permite să observați animalele în timpul transportului.

Camera pentru grajduri și remorcă poate fi extinsă cu până la 4 camere suplimentare pentru grajduri.

Sfat: Temperatură de funcționare de la -20 °C la +50 °C, optică de vedere pe timp de noapte până la 15 m.

Domeniul de aplicare a livrării:

1x cameră video rezistentă la intemperii (IP54) cu unghi larg de 90°
2x antene direcționale pentru o rază de 1200 m între grajd și casă
1x AVLink pentru o rază de acțiune mai mare în interior
1x monitor LCD fără fir de 2,5" cu difuzor pentru monitorizare mobilă + accesorii
1x cablu de antenă de 5 m (pentru casă)
1x cablu de antenă de 25 m (pentru grajd)

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Cal, Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Kerbl cameră stabilă suplimentară, inclusiv antenă externă și cablu video
Această cameră de înlocuire, inclusiv antena de exterior și cablul video, este, de asemenea, rezistentă la intemperii (IP54) și are un unghi larg de 90°.

816 RON* 940 RON*
Buc.