Kerbl set de accesorii pentru capcane pentru șoareci VoleStop la prima vedere:


  • Potrivite pentru Kerbl Capcana pentru rozătoare VoleStop

Kerbl Set de accesorii pentru capcana pentru popândăi VoleStop (băț de căutare + perforator)

Setul de accesorii potrivit pentru capcana pentru căpcăuni Kerbl VoleStop este format dintr-o tijă de căutare și un perforator de găuri și simplifică munca cu capcana pentru căpcăuni.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: EU

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Kerbl capcana pentru rozătoare VoleStop
Kerbl Capcana pentru rozătoare VoleStop Capcana Volestop este ușor de utilizat și are un design unic. Capcana este extrem de fiabilă și are o forță de impact excelentă pentru un succes sigur al capturii. Sunt suficienți câțiva pași simpli pentru a seta capcana în câteva secunde. Dimensiunea capcanei este atât de optimizată încât o gaură de câțiva centimetri este suficientă. Capcana este ușor de recunoscut din exterior datorită designului capului de pisică. Pentru a preînchide capcana, scoateți gâtul roșu al capcanei - atâta timp cât acesta este vizibil, capcana nu s-a declanșat încă! Capcana s-a închis atunci când este vizibil doar capul pisicii fără gâtul roșu. Prezentare generală: Șoarecii de câmp și șoarecii de câmp sunt capturați din ambele direcții de deplasareEcologic, reutilizabil și sigur pentru utilizatori și animale de companie atunci când este utilizat în mod corespunzător.Set de accesorii format din baston de căutare și perforator de găuri - NU este inclus. Notă: Setul de accesorii format din tija de căutare și piercingul simplifică munca și este disponibil separat.

80 RON* 85 RON*
Buc.