Dispozitiv de îndepărtare a părului de pe uger PREVENTA cu conexiune pentru cartuș de gaz la prima vedere:


  • Cu conexiune pentru cartuș de gaz
  • 1,5 m furtun
  • Lance îndoită (100 cm)

Aparat cu de îndepărtare a părului de pe uger PREVENTA conectare la un cartuș de gaz

Aparatul de îndepărtare a părului de pe uger PREVENTA cu furtun de 1,5 m și lance curbată (100 cm) este potrivit pentru conectarea la cartușe de gaz.

Cartușul de gaz corespunzător de 600 ml trebuie comandat separat. Conținutul este suficient pentru aprox. 2-3 ore de funcționare (în funcție de consum). Suportul de curea furnizat face ca utilizarea cu cartușul de gaz să fie ușoară și să economisească timp.

Livrarea include:

1x dispozitiv de îndepărtare a părului de pe uger PREVENTA cu conexiune pentru cartuș de gaz, furtun de 1,5 metri și lance curbată (100 cm).

 

 

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: Germania

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.