Suporturi în perechi pentru montarea adăpătorului la prima vedere:


  • Cleme de fixare a țevilor pentru adăpătoare
  • Diametrul țevilor de la 30 la 120 mm
  • Potrivit pentru adăpătoarele Kerbl

Suport de montare pe țeavă - pentru montarea sigură pe țeavă a adăpătorului

Cu ajutorul suportului de fixare, adăpătorul poate fi atașat direct la țeavă!

Adăpătorul poate fi montat direct pe țeavă cu ajutorul suporturilor de montare. Șuruburile de diferite lungimi incluse în livrare permit ca adăpătorul să fie atașat la țevi cu un diametru de 30 până la 120 mm. Piulițele și șaibele necesare sunt incluse în livrare.

Suporturile de montare sunt potrivite pentru următoarele adăpătoarele Kerbl, de exemplu: K75, S30, H10, HP20, SH30, S30, S30.

La prima vedere:

  • Suport de montaj, 2 bucăți
  • Fontă, emailată
  • Potrivit pentru adăpătoare Kerbl
  • Diametru de la 30 la 120 mm
  • Montare ușoară cu șuruburi

Livrarea include:

  • 2x suport de montare
  • 4x șuruburi, 120 mm
  • 4x șuruburi, 80 mm
  • 4x șuruburi, 50 mm
  • 4x șaibe
  • 4x piulițe de oprire
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Cal, Vacă
Material: Fontă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Adăpător H10 încălzit cu supapă tubulară 24 V, 80 W
Adăpător încălzit H10 cu supapă tubulară 24 V, 80 W - adăpător automat pentru cai și vite. Adăpostul încălzit pentru cai / adăparea vitelor, realizat din fontă robustă, rămâne la adăpost de îngheț, chiar și la temperaturi de până la -20 °C. Adăpătorul încălzit din fontă de înaltă calitate este emailat și are o capacitate mare de încălzire de 80 de wați. Acest lucru menține adăpătorul pentru animale la adăpost de îngheț până la -20 °C. Autobăutorul este ușor de asamblat, supapa nu trebuie să fie îndepărtată pentru instalare. Adăpătorul rezistent la îngheț este potrivit pentru montarea pe țeavă și pe perete și poate fi conectat de sus sau de jos cu un filet intern G1/2". Alimentarea cu energie electrică este asigurată de un transformator de cel puțin 100 W (nu este inclus!) și de o conexiune de alimentare prin intermediul cutiei de borne externe și este adecvată pentru sistemele de încălzire prin circulație . Debitul de apă poate fi reglat cu ușurință prin intermediul supapei de țeavă. La prima vedere: Adăpător încălzit, 80 W Fabricat din fontă robustă, emailat negru Greutate 11,5 kg Volumul bolului 1,6 litri Flux de apă reglabil Încălzirea supapei Conexiune posibilă de jos și de sus G1/2" filet interior Potrivit pentru montare pe țeavă și pe perete Potrivit pentru sistemele de încălzire prin circulație Conectare simplă a alimentării datorită cutiei de borne externe Rezistent la îngheț până la aprox. -20 °C Ce transformator se potrivește adăpătorului? Dacă doriți să folosiți un adăpător cu o putere de 80 de wați, este suficient un transformator de 100 de wați. Dacă doriți să conectați și un cablu de încălzire de 24 de volți, adăugați pur și simplu consumul de energie (= putere) al cablului. Includeți un tampon de aproximativ 15% pentru ieșirea transformatorului. Livrarea include: 1x adăpător încălzit H10 cu supapă tubulară 24 V, 80 W

851 RON* 891 RON*
Buc.
Kerbl adăpător K75 din plastic 1/2 inch
Adăpător K75 din plastic - adăpătoare pentru cai și vite. Adăpătorul K75 pentru vite și cai, cu supapă din alamă cu funcționare lină, este ideal pentru pășuni și grajduri. Adăpătorul pentru vite și cai K75 din plastic de înaltă calitate poate fi utilizat atât în grajd, cât și pe pășune. Debitul de apă poate fi reglat (până la max. 11 litri/minut) la bazinul de autoapărare cu ajutorul unei supape din alamă cu funcționare lină. Adăpătorul are un volum de apă de aproximativ 2,8 litri și este ușor de curățat datorită dopului de scurgere. Adăpătorul pentru cai și vite poate fi montat direct pe țeavă sau pe perete, datorită fixării în 4 puncte. Racordul de apă de 1/2" este posibil de sus și de jos. Prezentare generală: Adăpătorul K75 fabricat din plastic de înaltă calitate Supapă de țeavă din alamă cu funcționare lină Debit de apă reglabil ( max. 11 litri / minut) Conexiune posibilă de sus și de jos Curățare ușoară datorită dopului de scurgere Montaj pe țeavă și pe perete Volumul bazinului de 2,8 litri Dimensiuni: Adăpător pentru exterior - 16 x 26 cm Bazin de băut - 2,8 litri 1/2" conexiune de apă Livrarea include: 1x Kerbl adăpător  K75 din plastic cu racord de apă de 1/2". Notă: materialul de fixare nu este inclus în livrare!

244 RON*
Buc.
Adăpător din plastic încălzit HP20
Adăpător HP20 cu cablu de încălzire integrat și termostat de protecție împotriva înghețului este menținut în mod optim la adăpost de îngheț în timpul iernii! Adăpătorul încălzit pentru vite și cai, fabricat din plastic de înaltă calitate (PP), are un cablu de încălzire integrat și ușor de înlocuit. Termostatul extern de protecție împotriva înghețului, de asemenea integrat, pornește la +5 °C și se oprește din nou la aproximativ +13 °C. Capacul de pe partea inferioară a bazinului și designul închis în zona de intrare a supapei au un efect izolator și împiedică scurgerea căldurii degajate de cablul de încălzire. Adăpătorul încălzit este potrivit pentru sistemele de încălzire cu recirculare și este echipat cu un dop de scurgere pentru o curățare ușoară și rapidă. Adăpătorul încălzit de la Kerbl are o conexiune de ½ inch în partea de sus și de jos și este potrivit pentru montare pe țeavă și pe perete. Adăpătorul rezistent la îngheț este disponibil cu două tensiuni (230 V sau 24 V ) și, opțional, cu încălzire prin traseu de țeavă. Adăpătorul încălzit pentru animale este rezistent la îngheț până la aprox. -25 °C. La prima vedere: Adăpătorul fabricat din plastic de înaltă calitate (PP) Cu cablu de încălzire integrat Cablu de încălzire ușor de înlocuit Termostat integrat de protecție împotriva înghețului Supapă tubulară din alamă cu funcționare lină Debit de apă reglabil (până la 11 litri/minut) Conexiune de ½ inch de sus și de jos Pentru montare pe perete și pe țeavă Inclusiv dop de golire Potrivit pentru sistemele de încălzire prin circulație Opțional: încălzire a traseului țevii Dimensiuni: Greutate: aprox. 2 kg Volumul bazinului: 2,8 litri Modele: Adăpător cu încălzire prin traseu de țeavă, 73 wați, 24 volți Adăpător cu încălzire prin traseu de țeavă, 73 Watt, 230 Volt Adăpător fără încălzire prin traseu de țeavă, 31 Watt, 24 Volt Adăpător fără încălzire prin traseu de țeavă, 31 Watt, 230 Volt Notă: Pentru versiunea de 24 V este necesar un transformator (nu este inclus în pachetul de livrare!). Livrarea include: 1x adăpător din plastic încălzit cu supapă de țeavă HP20 1x supapă 1x manual de instrucțiuni Opțional: 1x încălzire a traseului țevii (cablu de încălzire pentru aprox. 2 metri de țeavă)

602 RON*
%
Kerbl adăpător K75 din plastic cu racord de ¾"
Adăpător K75 din plastic - jgheab de cu conexiune de 3/4" Cu adăpătorul pentru cai / adăpătorul pentru vite K75, animalele dvs. sunt întotdeauna alimentate cu apă proaspătă. Bazinul de autoapărare din plastic de înaltă calitate este echipat cu o supapă din alamă cu funcționare lină. În plus, adăpătorul are o capacitate de 2,8 litri. Debitul de apă poate fi reglat până la un maxim de 11 litri/minut. Datorită formei rotunde și a dopului de scurgere, adăpătorul pentru bovine și cai este ușor de curățat. Adăpătorul pentru animale este la fel de potrivit pentru utilizarea pe pășune ca și pentru utilizarea în grajd. Datorită sistemului de fixare în 4 puncte, adăpătorul poate fi montat pe perete sau pe o țeavă. Racordarea la apă este posibilă în partea superioară și inferioară cu o conexiune de 3/4". Stabilitatea ridicată face ca adăpătorul să fie ideal pentru cai și vite. Prezentare generală: Adăpătorul K75 fabricat din plastic de înaltă calitate Supapă tubulară din alamă cu funcționare lină Debit de apă reglabil ( max. 11 litri / minut) Conexiune posibilă de sus și de jos Curățare ușoară datorită dopului de scurgere Montaj pe țeavă și pe perete Volumul bazinului de 2,8 litri 3/4" conexiune de apă Dimensiuni: Bazin pentru exterior: 16 x 26 cm Bazin de băut: 2,8 litri 3/4" conexiune de apă Livrarea include: 1x Kerbl adăpător K75 din plastic cu racord de apă de 3/4". Notă: materialul de fixare nu este inclus în livrare!

259 RON* 264 RON*
Buc.