deuka cereale extra pentru găini ouătoare 25 kg la prima vedere:


  • Cereale pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat
  • Optimal pentru o performanță ridicată de depunere a ouălor
  • Bogată în nutrienți valoroși
  • Deuka hrană suplimentară făină de ouat / cereale de ouat
  • Multiplu curățată, fără OMG

Deuka Cereale Extra - Hrană din cereale pentru găini ouătoare.

Aceste cereale gustoase oferă varietate în hrănitoare. Împreună cu făina de ouat / grâul de ouat Deuka, hrana suplimentară corespunde unei diete adecvate speciei pentru găinile dumneavoastră.

Deuka cereale Extra este un furaj cu cereale de înaltă calitate pentru hrănirea găinilor ouătoare de la maturitatea de ouat. Împreună cu făina de ouat Deuka (articolul nr. 19751) sau cu cerealele de ouat Deuka (articolul nr. 19752), amestecul de cereale asigură găinilor o aprovizionare corespunzătoare în timpul perioadei de ouat. Astfel, furajele din cereale favorizează o activitate de ouat durabilă a păsărilor ouătoare.

Hrana gustoasă pentru păsări de curte oferă varietate în meniul găinilor dumneavoastră. Porumbul măcinat, grâul, orzul, făina de midii și semințele de floarea-soarelui încurajează ciugulitul și servesc ca material de lucru. Rețeta de Deuka Grains Extra a fost curățată de mai multe ori și este fără praf. Toate ingredientele conținute în hrana pentru pui sunt lipsite de inginerie genetică. Materiile prime din hrana pentru animale, precum și procesul de fabricație sunt strict controlate în mod regulat.

Prezentare generală:

  • Hrană pentru găini ouătoare de la maturitatea de ouat încolo
  • Ideală pentru o performanță ridicată de așezare
  • Bogată în nutrienți valoroși
  • Promovează unitatea naturală de ciugulire
  • Hrană suplimentară pentru Deuka făină de ouat / cereale de ouat
  • Hrană pentru pui de înaltă calitate, sac de hârtie de 25 kg
  • Multiplu curățat, praf redus
  • Fără inginerie genetică

Recomandare de hrănire:

Hrăniți în proporție de 1:2 cu făină de ouat Deuka sau cereale de ouat în timpul perioadei de ouat. Asigurați întotdeauna apă potabilă proaspătă.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: grâu, sfărâmături de porumb, orz, făină de midii.

Componente analitice: Proteină brută 9,50%, grăsime brută 2,50%, fibre brute 3,00%, cenușă brută 5,40%, lizină 0,30%, metionină 0,15%, calciu 1,55%, fosfor 0,30%, sodiu 0,01%.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Conținut:

25 kg

Producător "deuka"

Furajele Deuka sunt acum disponibile și în Austria la prețuri Mici.

În magazinul nostru deuka veți găsi furajele populare și dovedite de la Deuka pentru păsări, rozătoare și cai la prețuri Mici. Livrăm toate furajele deuka în Austria și Germania în 1-2 Zile. Feed-urile Deuka sunt optimizate împreună cu clienții Noștri. Această orientare de înaltă calitate duce la un succes durabil în materie de Alimentație. Prin urmare, deuka are pretenția de a oferi produse care

  • acoperă în mod optim cerințele nutriționale ale animalelor
  • garantarea unei calități înalte și constante
  • sunt însoțite de sfaturi de alimentație adaptate la nevoile fiecărui client în parte și
  • sunt disponibile la un preț de piață corect

Furaje pentru păsări de curte deuka - dovedite de generații întregi

În cazul în care un furaj pentru păsări de curte deuka conține termenul "all-Mash" în denumirea tipului, acest tip este un furaj Complet. Rețetele de furaje complete sunt compuse astfel încât să poată furniza animalelor toate substanțele nutritive și ingredientele active necesare atunci când sunt hrănite Singure. Nu este necesar sau recomandat să se adauge, de exemplu, cereale sau resturi de Pâine.

deukanin - hrană pentru rozătoare pentru campioni

Hrana potrivită pentru rozătoare la momentul potrivit - performanța și sănătatea iepurilor sunt determinate în mod decisiv de hrană și de Alimentație. Gama deukanin reprezintă o dietă echilibrată și naturală pentru iepurii Dumneavoastră. Toate tipurile de furaje sunt adaptate în mod optim la cerințele nutritive în diferitele faze de performanță și de viață prin selectarea atentă a materiilor Prime.

deukavallo - hrană pentru cai bună în mod natural

De peste 40 de ani, deuka are grijă de bunăstarea calului Dumneavoastră. Stimulentul este de a produce furaje pentru cai în conformitate cu cele mai înalte standarde de Calitate. În acest scop, deukavallo menține un schimb constant de experiență cu institutele de nutriție animală din cadrul universităților și colegiilor Veterinare. Hrană pentru nevoile calului tău! Situațiile individuale necesită soluții Individuale. Fie că este vorba de un cal de agrement, de sport sau de reproducție, de un tânăr de nădejde sau de un senior Experimentat: deukavallo oferă hrana potrivită pentru fiecare cal!

Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Germania
Calitate: Fără GVO
Structură : Granulație

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


deuka hrană făinoasă pentru găini ouătoare 25 kg
Deuka hrană făinoasă pentru găini ouătoare 25 kg Această hrană gustoasă pentru găini ouătoare este structurată în mod optim și special concepută pentru găinile ouătoare. Hrana făinoasă de ouat Deuka este o hrană suplimentară de înaltă calitate, în special pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat. Ingredientele echilibrate ale hranei pentru găini ouătoare asigură aprovizionarea găinilor și formează astfel baza pentru ouă de cea mai bună calitate. Hrana pentru găini sub formă de făină omogenă susține comportamentul natural de ciugulire al găinilor și servește ca material de hrănire adecvat pentru găini. Densitatea ridicată de proteine, aminoacizi și calciu favorizează formarea unei coji de ouă puternice. De asemenea, mineralul crește stabilitatea osoasă a animalelor. Vitaminele, oligoelementele și mineralele adăugate susțin alimentația păsărilor și pun bazele unei dezvoltări adecvate speciei și activității de ouat. Hrana pentru găini ouătoare este optimă pentru hrănirea ulterioară după faza de creștere a găinilor. Este oferit într-un raport de 2:1 cu furajele din cereale (sau cereale) și, astfel, rezultă o hrană completă, structurată în mod optim. Prezentare generală: Pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat încolo Susține în mod optim găinile ouătoare Pentru coji de ouă și oase stabile Bogată în proteine, aminoacizi și calciu Densitate nutritivă ridicată Structura făinoasă promovează instinctul natural de ciugulire Făină de ouat de înaltă calitate, sac de hârtie de 25 kg Recomandare de hrănire: Hrăniți-le în proporție de 2:1 cu un furaj de cereale sau cereale cu două săptămâni înainte de începerea și în timpul perioadei de ouat. Spre sfârșitul perioadei de ouat (cu puțin timp înainte de mutare) și, în general, în cazul găinilor ouătoare mai în vârstă, poate fi utilă hrănirea suplimentară cu cochilii de stridii într-un recipient separat. În mod ideal, făina de ouat ar trebui să fie administrată dimineața, înainte de perioada de ouat, iar furajele cu cereale seara. Necesarul zilnic pentru o găină ouătoare modernă (hibrid cu o greutate corporală de aproximativ 1,5 kg) este de aproximativ 120 de grame pe pasăre pe zi. Aceasta înseamnă 80 g de făină de ouat plus 40 g de furaje de cereale pe pasăre și pe zi. Asigurați întotdeauna apă potabilă proaspătă. Ingrediente / Compoziție: Compoziție: griș de soia (fiert la aburi), porumb, grâu, carbonat de calciu, tărâțe de grâu, ulei de soia, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, acizi grași vegetali, carbonat de sodiu. Constituenți analitici: Proteină brută 19,00%, grăsime brută 4,30%, fibre brute 3,30%, cenușă brută 17,10%, calciu 5,00%, fosfor 0,60%, sodiu 0,30%, lizină 0,95%, metionină 0,40%. Aditivi per kg: Vitamina A 13.500,00 U.I./kg, Vitamina D3 3.750,00 U.I./kg, Vitamina E 30,00 mg/kg, Fier 38,00 mg, Iod 0,60 mg, Cupru 11,00 mg, Mangan 150,00 mg, Seleniu 0,45 mg, Zinc 90,00 mg. Depozitare: A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Conținut: 25 kg

Content: 25 Kilogram (9 RON* / 1 Kilogram)

From 228 RON*