BUSSE cauciuc de schimb pentru etrieri de siguranță la prima vedere:


  • Set de înlocuire pentru epoleți de siguranță
  • 2x inel de cauciuc + curea din piele

BUSSE Cauciuc de înlocuire pentru eșarfe de siguranță

Etrițele de siguranță funcționează ca și cele convenționale, cu o particularitate în plus: în cazul unei căderi sau al unui accident, piciorul nu rămâne prins în eșarfă și alunecă cât mai repede posibil din ea. În cazul în care un inel de cauciuc este deja fragil sau defect, acesta trebuie înlocuit.

Inelul de cauciuc cu buclă este livrat în perechi și cu o curea din piele. Cauciucul de înlocuire BUSSE este agățat în BUSSE Stirrups SAFETY. Astfel, vă bucurați din nou de o senzație plăcută și sunteți mai bine protejat în caz de cădere.

La prima vedere:

  • Inel de cauciuc pentru BUSSE Ștreanguri de siguranță
  • Pentru a înlocui un inel de cauciuc defect sau rupt
  • În perechi

Domeniul de aplicare a livrării:

1x BUSSE Set de înlocuire pentru eșarfe de siguranță

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Specii de animale: Cal
Material: Cauciuc

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


BUSSE scăriță călărie SIGURANȚĂ
BUSSE Știrpuri SIGURANȚĂ Etrițele de siguranță funcționează ca și cele convenționale, cu o particularitate în plus: în cazul unei căderi sau al unui accident, piciorul nu rămâne prins în eșarfă și alunecă cât mai repede posibil din ea. Acest lucru previne accidentele grave. Etrierul de siguranță de la BUSSE are un exterior flexiblen. În acest fel, cauciucul se va desprinde în caz de cădere, iar piciorul nu va rămâne prins în stâlp. Cauciucul poate fi înlocuit, dacă este necesar, dacă este vechi sau uzat, oferind astfel o nouă protecție. La prima vedere: Etrier de înaltă calitate, fabricat din oțel inoxidabil.cu inel de cauciuc (se desface în caz de cădere)cu inserție de cauciuc Dimensiuni: Suprafața de rulare: 10 cm, 11 cm, 12 cm Domeniul de aplicare a livrării: 1x BUSSE Știrburi SAFETY

308 RON*