uvex onyxx cască de echitație pentru copii shiny 3XS-S la prima vedere:


  • uvex onyxx shiny
  • Tehnologia de turnare
  • Închidere confortabilă Monomatic
  • Cască de călărie pentru copii
  • Standard UE VG1 01.40 2014-12

uvex onyxx cască de echitație strălucitoare - cască de echitație elegantă pentru copii și adolescenți.

Seria de căști de călărie pentru copii uvex onyxx oferă siguranță fără compromisuri la un preț accesibil pentru familii. Seria pentru copii are tot ce trebuie pentru a proteja perfect următoarea generație de călăreți și un aspect care să facă inimile micilor călăreți să bată mai repede.

Seria pentru copii are tot ce trebuie pentru a proteja perfect următoarea generație de călăreți și un aspect care să facă inimile micilor călăreți să bată mai repede. Casca de echitație uvex onyxx pentru copii: Standarde noi în materie de siguranță și aspect elegant, negru și strălucitor. Casca noastră de echitație pentru copii oferă toate tehnologiile și aceleași caracteristici de siguranță ca și căștile pentru adulți.

Casca de echitație pentru copii uvex onyxx impresionează prin greutatea sa redusă, ventilația excepțional de bună - și este, de asemenea, extrem de confortabilă datorită interiorului care reglează clima. Sistemul FAS (Fast Adapting System) asigură o ajustare ușoară a căștii în toate situațiile.

Cască de echitație strălucitoare uvex onyxx la prima vedere:

  • Tehnologia de turnare
  • Pentru copii și adolescenți
  • 1 mărime
  • Ajustarea dimensiunii IAS 3D
  • Închidere monomatică
  • Sistem de curele FAS
  • Ventilație excelentă
  • Potrivită pentru purtătorii de ochelari

Culori:

  • negru mat
  • albastru mat

Mărimi:

  • 3XS/S (49-54)

Livrarea include:

1x cască de echitație uvex onyxx strălucitoare

Producător "uvex"

Cască de călărie uvex & mănuși de călărie

"Pentru a fi perfect protejat în orice moment" - acesta este motto-ul companiei germane de familie uvex. uvex este un furnizor al tuturor sporturilor încă din 1930. În 2009, uvex a lansat un nou grup de produse în sportul ecvestru, oferind mănuși de călărie și căști de călărie de cea mai înaltă Calitate.

Căștile de călărie uvex asigură că sportivii sunt bine protejați la toate turneele și Evenimentele. uvex folosește ani de experiență și cunoștințele din sportul profesionist în dezvoltarea de produse pentru căști de Călărie. Aici compania lucrează îndeaproape cu sportivii profesioniști pentru a adapta în mod optim căștile de călărie la nevoile Acestora. Experiența sportivilor uvex aduce astfel beneficii fiecărui produs în Parte.

Dezvoltarea și producția sunt concentrate în Germania și Europa. De la ideea inițială, până la cercetare și dezvoltare, până la fabricarea utilizând procese de producție de ultimă generație, întregul lanț valoric este în mâinile Uvex. În acest fel, know-how-ul este protejat în mod durabil și își realizează viziunea Ambițioasă: "Vrem să fim cei mai buni din industria noastră!" Toate produsele uvex se caracterizează prin caracteristicile inovației tehnologice, confort ridicat la purtare și design Distinctiv.

Tehnologiile uvex dintr-o privire

  • Tehnologie Hardshell: Casca constă dintr-o carcasă exterioară injectată și carcasă interioară EPS pentru siguranță și confort Maxim. O combinație de siguranță extrem de Eficientă: rezistentă la impact la exterior, la interior Absorbție de șocuri și izolare la Rece.

  • Tehnologia inmould pentru cască de călărie Uvex: Face casca de călărie ușoară și extrem de stabilă în același Timp. EPS este spumat direct în carcasa din policarbonat rezistentă la Impact. Pentru o construcție de cască pe cât de ușoară, pe atât de Stabilă. Carcasă lipită inseparabilă din strat interior EPS și strat exterior din policarbonat

  • uvex IAS 3D: Împingeți, întoarceți, simțiți-vă Bine. Fiecare cap are forma sa individuală și, dacă o cască trebuie să se potrivească perfect, aceasta trebuie să fie nu doar reglabilă în lățime, ci și în înălțime. Casca poate fi ajustată la cap cu precizie milimetrică în cel mai scurt Timp.

  • Ventilație: pentru un cap Rece. Pe lângă potrivirea perfectă, o bună ventilație este extrem de importantă pentru ca casca de călărie să nu se simtă ca un corp străin pe Cap. Poziția orificiilor de ventilație a fost potrivită cu forma aerodinamică Optimă. Acest lucru garantează un climat plăcut pentru Cap.

Caracteristici: Adaptare la dimensiuni 3D IAS, Adaptat pentru purtătorii de ochelari, Respirabil, Roată cu sistem de discuri, Scutul căștii, Sisteme de chingi R-FAS, Tehnologie de modelare, Închidere monomatică
Material: Polycarbonat
Vârstă: Copii

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
uvex mănuși echitație ceravent
uvex Mănușă de călărieCeravent Durabilitate extremă prin abraziune minimă, precum și potrivire ideală și flexibilitate - aceasta este noua uvex ceravent."Călăreții sunt atleți" - acesta este crezul conform căruia a fost fabricată această nouă mănușă de călărie, izbitor de scurtă. Designul inovator, care amintește de ornamentele de prindere de pe hainele de călărie moderne, face, de asemenea, ca inimile adevăraților sportivi să bată mai repede. Această nouă mănușă de călărie de la uvex reprezintă ușurință durabilă. La prima vedere, sportivul dintre mănușile de călărie se distinge prin aspectul său inovator. La a doua vedere, convinge prin materialul său extrem de funcțional și prin durabilitatea îndelungată pe care o garantează: tehnologia ceraspace cu acoperire ceramică, care înconjoară complet mănușa la exterior și este încorporată în spațiile libere, face ca mănușa să fie extrem de durabilă. Pielea sintetică inovatoare, extrem de rezistentă la abraziune, asigură aderența necesară în punctele de contact ale mănușii - această combinație de materiale face din ceravent o mănușă absolut ușoară. Sportivii ecvestri orientați spre performanță vor adora această mănușă! Manșonul strâns al mănușii scurte de sport nu se observă aproape deloc și poate fi combinat în mod ideal cu toate ținutele de călărie. Lafel ca toate mănușile de călărie ecvestră uvex uvex ,ceraventeste, de asemenea, compatibilă cu ecranul tactil și lavabilă.uvex Ceravent mănușă de călărie Ceravent dintr-o privire: 4D stretchRezistent la abraziuneAderență excelentăVentilație stretchReglarea umiditățiiCompatibil cu ecranul tactilLavabil la 30°C Material: Mâna superioară: material elastic acoperit cu ceramică (80% poliamidă, 20% elastan)Palma: 70% poliuretan, 30% nailon Domeniul de aplicare al livrării:1x uvex mănușă de călărie ceravent

269 RON* 298 RON*