CASCO NORI cască de echitație pentru copii nisip-negru-cupru XS la prima vedere:


  • CASCO cască de călărie pentru copii Unicorn și potcoavă de cal
  • Ușoară și bine ventilată
  • Formă personalizată
  • Model ieftin pentru copii
  • Standard UE VG1 01.40 2014-12

CASCO NORI  casca de echitație - model nou, cu o ventilație și mai bună.

Casca de echitație pentru cei mici, cu o greutate surprinzător de redusă și o formă adaptată.

Colecția pentru copii de la CASCO oferă tot ce și-ar putea dori un călăreț începător. Căștile de călărie pentru copii impresionează prin greutatea lor surprinzător de redusă, forma personalizată și designul deosebit de elegant cu unicorn și potcoavă.

Datorită CASCO Diskfit Vario, casca de echitație pentru copii poate fi ajustată cu ușurință cu o singură mână și adaptată cu precizie la cap. Sistemul de reglare rotativă permite adaptarea căștii de echitație la aproape orice formă și dimensiune a capului. Acesta constă într-o bandă pentru cap care poate fi reglată în înălțime și ajustată cu precizie cu ajutorul discului. Chiar și copiii pot slăbi sau strânge acest lucru în mod independent, fără ajutorul părinților lor. Posibilitatea de reglare permite astfel o fixare fermă a căștii, precum și un confort ridicat la purtare. La urma urmei, casca de echitație trebuie purtată cu plăcere și, mai presus de toate, întotdeauna.

Casca prezentată aici este un produs de siguranță de la CASCO și este fabricată în fabrica noastră de familie din Europa, în conformitate cu controale stricte de calitate. Învelișul exterior robust și miezul interior moale sunt solid lipite împreună, ceea ce face casca foarte rezistentă și asigură o bună absorbție a șocurilor în caz de cădere.

Notă: Vă rugăm să folosiți casca numai pentru sporturile și domeniile de utilizare aprobate în conformitate cu standardul de siguranță menționat pe cască și să respectați reglementările specifice din țara dumneavoastră. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Manipularea incorectă a căștii poate duce la leziuni grave sau chiar la deces. Nu utilizați casca dacă bănuiți că aceasta ar putea fi deteriorată, mai ales dacă a fost expusă la impact. Purtătorul de cască este responsabil pentru propriile acțiuni. CASCO International GmbH nu își asumă nicio responsabilitate pentru manipularea necorespunzătoare a căștii.

Casca de echitație CASCO NORI dintr-o privire:

  • Construcție monococă
  • Disk-Fit Vario
  • ham cu 3 puncte
  • Aerisit și ușor
  • model nou, cu o ventilație și mai mare
  • Cască de echitație pentru copii și adolescenți cu o greutate extrem de redusă și o formă personalizată
  • Plus de siguranță datorită părții posterioare foarte joase
  • Set de iarnă disponibil opțional la accesorii
  • Benzile de culori interschimbabile CASCO disponibile opțional

Accesorii suplimentare:

  • Set de iarnă Nori
  • Dungi de orice culoare/dimensiune
  • Detergent pentru căști/îngrijitor pentru căști
  • Benzi cu cristal Swarovski

Culoare:

  • Unicorn; negru-anttracit mat cu stele și unicorn
  • Potcoavă de cal; negru-antracit lucios cu cal și potcoavă de cal

Mărimi:

  • XS (50-52 cm)
  • S (52-56 cm)

Livrarea include:

1x cască de călărie CASCO NORI

Producător "CASCO"

Căști de călărie CASCO pentru tineri și bătrâni

CASCO este o afacere de familie care, de la înființarea sa în 1989, a urmat principiul fabricării de produse de înaltă calitate cu un stil Special. Această filozofie a avut Succes. Astăzi, CASCO este una dintre companiile de top în dezvoltarea și fabricarea de căști și ochelari de protecție de înaltă Clasă. Pe lângă conceptele de design care sunt urmărite până la cel mai mic detaliu, CASCO se concentrează, de asemenea, pe Inovație. La unitatea de dezvoltare și producție din Satu Mare, se dedică mult timp și angajament pentru a dezvolta soluții care să facă purtarea căștilor cât mai sigură, confortabilă și flexibilă Posibil. Acest lucru are ca rezultat un număr mare de brevete și Premii.

Made in EU - cea mai înaltă calitate și siguranță a produsului

CASCO își asumă responsabilitatea dincolo de munca pur și simplu efectuată asupra Produsului. Compania a luat o decizie conștientă de a fabrica toate produsele sale în Europa. În acest fel, CASCO poate garanta o calitate excelentă și constantă și asigură condiții bune de lucru pentru angajații Săi. Vânzările și service-ul sunt controlate de la locația din Bretnig/Germania.

Este de la sine înțeles că toate produsele noastre sunt supuse standardelor europene de siguranță și monitorizării permanente a produselor de către organisme Certificate. CASCO este certificată ISO, ceea ce garantează controlul calității la fiecare etapă de Producție.

Caracteristici: Cataramă cu clic, Reflectorizant, Respirabil, Roată cu sistem de discuri, Scutul căștii
Material: Polycarbonat
Vârstă: Copii

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


CASCO Helmet Cleaner accesorii pentru căști de echitație
CASCO Accesorii pentru căști de echitație - Helmet Clean 100 ml Helmet Clean de la CASCO curăță independent și delicat. Îngrijirea corectă a căștii de echitație este indispensabilă. Pe lângă menținerea aspectului său, curățarea temeinică are ca scop păstrarea funcției sale de protecție. Pe lângă întreținere, puteți verifica și dacă casca de echitație este deteriorată. Spray-ul Helmet Cleaner de la CASCO curăță automat și delicat, în mod igienic și în profunzime. Este potrivit pentru învelișul exterior și interiorul căștii. Pur și simplu se pulverizează pe cască și se aplică ușor cu o cârpă/sponjă. CASCO Helmet Clean dintr-o privire: Fabricat în Germania curăță automat și delicat igienic și profund eficient Ușor de utilizat Pentru cochilia căștii în exterior și interior Utilizare: Se pulverizează pe cască și se aplică ușor cu o cârpă/sponja. În caz de murdărie puternică, pulverizați și lăsați să acționeze câteva minute. Apoi îndepărtați murdăria dizolvată cu o cârpă și repetați procesul dacă este necesar. Se lasă să se usuce. După uscare, frecați ușor cu o cârpă curată. Conținut: 100 ml Livrarea include: 1x spray pentru curățat casca CASCO Helmet Clean 100 ml

Content: 0.1 Litri (990 RON* / 1 Litri)

99 RON*
Buc.
CASCO Helmet Freshener accesorii pentru căști de echitație
CASCO accesorii pentru căști de călărie - odorizant pentru căști de echitație 100 ml Helmet Fresh de la CASCO îndepărtează mirosurile neplăcute în câteva secunde. Îngrijirea corectă a căștii de echitație este esențială. Spray-ul Helmet Freshener de la CASCO curăță rapid, igienic și în profunzime și este ușor de utilizat. Mirosurile neplăcute nu sunt mascate, ci distruse. Este potrivit pentru curățarea rapidă a interiorului căștii. Potrivit pentru căști de motocicletă, căști de călărie, căști de schi și căști de bicicletă. CASCO Helmet Fresh dintr-o privire: Fabricat în Germania Rapid și ușor de utilizat Proaspăt din punct de vedere igienic într-un timp scurt Distruge mirosurile neplăcute Pentru partea de cască în interior Utilizare: Pur și simplu pulverizați interiorul căștii și lăsați să se usuce. Folosiți spray-ul cu moderație, astfel încât căptușeala interioară să fie cel mult ușor umedă. Cel mai bine este să pulverizați în cască de la o distanță de 20-25 cm. În caz de murdărie puternică, căptușeala căștii poate fi spălată și în mașina de spălat. Conținut: 100 ml Livrarea include: 1x odorizant CASCO Helmet Fresh 100 ml

Content: 0.1 Litri (990 RON* / 1 Litri)

99 RON*
Buc.