CASCO accesorii de iarnă pentru căști de echitație Champ-3/Spirit-3/Master-6 M la prima vedere:


  • CASCO echipament de iarnă
  • Pentru urechi calde
  • Potrivit pentru casca de călărie Champ-3 / Spirit-3 / Master-6

CASCO accesorii pentru căști de echitație - Echipament de iarnă

Urechile de iarnă pentru căștile de echitație CASCO asigură urechi calde la temperaturi scăzute.

Urechile de iarnă pentru căștile de călărie CASCO Champ-3/ Spirit-3/ Master-6 vă încălzesc în mod fiabil urechile. În zilele reci, urechile rămân plăcut încălzite, fără a distorsiona zgomotul ambiental.

Pachetul de iarnă CASCO dintr-o privire:

  • Urechi calde la temperaturi scăzute
  • 3 dimensiuni diferite
  • Pentru Champ-3/ Spirit-3/ Master-6
  • Moale și catifelat

Livrarea include:

1x Pachet de iarnă CASCO Champ-3/ Spirit-3/ Master-6

Producător "CASCO"

Căști de călărie CASCO pentru tineri și bătrâni

CASCO este o afacere de familie care, de la înființarea sa în 1989, a urmat principiul fabricării de produse de înaltă calitate cu un stil Special. Această filozofie a avut Succes. Astăzi, CASCO este una dintre companiile de top în dezvoltarea și fabricarea de căști și ochelari de protecție de înaltă Clasă. Pe lângă conceptele de design care sunt urmărite până la cel mai mic detaliu, CASCO se concentrează, de asemenea, pe Inovație. La unitatea de dezvoltare și producție din Satu Mare, se dedică mult timp și angajament pentru a dezvolta soluții care să facă purtarea căștilor cât mai sigură, confortabilă și flexibilă Posibil. Acest lucru are ca rezultat un număr mare de brevete și Premii.

Made in EU - cea mai înaltă calitate și siguranță a produsului

CASCO își asumă responsabilitatea dincolo de munca pur și simplu efectuată asupra Produsului. Compania a luat o decizie conștientă de a fabrica toate produsele sale în Europa. În acest fel, CASCO poate garanta o calitate excelentă și constantă și asigură condiții bune de lucru pentru angajații Săi. Vânzările și service-ul sunt controlate de la locația din Bretnig/Germania.

Este de la sine înțeles că toate produsele noastre sunt supuse standardelor europene de siguranță și monitorizării permanente a produselor de către organisme Certificate. CASCO este certificată ISO, ceea ce garantează controlul calității la fiecare etapă de Producție.

Sezon: Iarnă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.