Agrarzone ușă automată pentru coteț cu energie solară fără cursor la prima vedere:


  • Ușă cu deschidere automată pentru cotețul păsărilor
  • 3 funcții de deschidere: control cu temporizator, senzor de lumină sau manual
  • Funcție integrată de oprire de urgență
  • Poate fi utilizată datorită conectării la rețeaua de 230V, pe baterii sau cu ajutorul energiei solare
  • Confortabilă și extrem de sigură

Ușa automată solară pentru păsări- Nu mai schimbați niciodată bateriile!

Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat în funcție de momentul zilei sau de luminozitate.

Glisiera electronică deschide și închide ușa pentru păsări în funcție de necesități. Clapeta pentru păsări de curte deschide glisiera verticală a adăpostului de păsări sau de pui atunci când se luminează și închide din nou ușa imediat ce se întunecă. În plus, este posibilă operarea manuală a unității. Acest lucru se poate face direct pe unitate sau cu ajutorul butonului manual. Sensibilitatea întrerupătorului crepuscular integrat poate fi reglată individual, astfel încât să se prevină deschiderea involuntară în cazul unui fulger de furtună, al luminilor din apropiere sau al spoturilor din hol.

În cazul în care un animal se află sub cursor în timpul procesului de închidere a clapetei automate a cotețului pentru păsări, motorul dispozitivului de închidere a ușii pentru păsări este oprit automat atunci când este pus în funcțiune și continuă să se închidă atunci când animalul s-a eliberat.

Funcționalitatea ușii de la cotețul pentru păsări:

Prin intermediul unui întrerupător, motorul integrat al porții automate pentru ușa de păsări este controlat, realizând astfel deschiderea sau închiderea unui glisor vertical prin tragerea unui cablu. Este posibilă și operarea manuală. Carcasa ușii cu deschidere automată a adăpostului pentru păsări este extrem de stabilă și protejează componentele electronice fine de umiditate, murdărie și lumina soarelui. Plasat într-o poziție ușor protejată, glisorul electronic rezistă foarte mult timp datorită componentelor sale extrem de durabile.

Ușa pentru păsări cu deschidere automată are mai multe funcții pentru deschiderea sau închiderea clapetei:

  • Senzor de lumină: clapeta pentru păsări este controlată cu ajutorul unui senzor de lumină în funcție de lumina zilei.
  • Cronometru: ușa de păsări este controlată în funcție de oră. Se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de weekend.
  • Comandă manuală: direct pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat

Clapeta automată pentru păsări dintr-o privire:

  • Clapeta automată pentru cotețul păsărilor
  • Posibilitatea conectării la rețea, pe baterii și solare
  • Control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină
  • Controlul în funcție de timp
  • Control manual, pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat

Panou solar cu baterie dintr-o privire:

  • Doar 7 zile de soare pe an sunt suficiente pentru o funcționare continuă și sigură.
  • Kit de montare pentru montarea variabilă a panoului solar inclus
  • Un total de 5 m de cablu pentru o instalație permanentă flexi
  • Un LED indică atunci când radiația solară este suficientă pentru procesul de încărcare.
  • Potrivit pentru utilizare în aer liber

Livrarea include:

  • Unitate de comandă electrică cu motor integrat și cablu de tracțiune
  • Adaptor de rețea 230V
  • Baterii (4 x AA, deja în unitate)
  • Senzor de lumină
  • Set de scripeți (4 bucăți)
  • Instrucțiuni de utilizare
  • Panou solar cu baterie (2.200 mAh)

Montarea ușii automate pentru păsări pe coteț:

Instalarea ușii electronice pentru găini este foarte simplă: Mai întâi montați glisiera, trageți-o în poziția deschisă, montați dispozitivul ușii pentru găini astfel încât să îl puteți conecta la glisieră prin bucla (cablu rulat = condiție de livrare). Apoi introduceți bateriile - gata!

Planificați situația de instalare și, în special, traseul cablului de la ușa de păsări la unitate. Măsurați deschiderea ușii de păsări și asigurați o ușă glisantă adecvată cu șine de ghidare. În magazinul nostru puteți găsi glisoare adecvate și scripeți suplimentari ca accesorii.

Dacă doriți să alimentați ușa automată pentru păsări cu tensiune de rețea, asigurați-vă că în apropiere există o priză de 230 de volți. Sursa de alimentare și locul de montare a unității trebuie să fie protejate de precipitații. Ușa automată pentru cotețul păsărilor nu este compatibilă cu glisierele sau clapele care au un mecanism de autoblocare.

Date tehnice:

  • Greutatea minimă a glisorului: 0,5 kg
  • Greutatea maximă a glisorului Greutatea glisorului: 2,5 kg
  • Max. Înălțimea de ridicare: 60 cm
  • Alimentare: Funcționare cu energie solară, funcționare cu rețeaua de 230 volți (adaptor de rețea pentru funcționarea cu 12 volți) sau cu baterii (4 x AA)

Modele:

  • Clapetă solară automata pentru păsări fără cursor
  • Clapetă solară automată pentru găini cu cursor 22 x 33 cm (pentru găini normale)
  • Clapetă solară automată pentru păsări cu cursor 30 x 40 cm (pentru păsări de mărime normală și mai mari)
  • Clapetă solară automată pentru păsări cu cursor 30 x 40 cm (adecvată pentru creșterea în scopuri comerciale conform TierschNutztV)

 

 

 

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Alimentare: 9V Batterie, 12V Solar, 230V Netz
Specii de animale: Pasări de curte
Tensiune curent electric: 230 Volt

10 of 11 reviews

4.64 out of 5 stars


64%

36%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


14 decembrie 2013 17:11

Tolle autom. Hühnerklappe .

Funktioniert einwandfrei, gutes Preis- Leistungsverhältnis. Schnelle Lieferung.

13 iulie 2021 10:55

Solar Hühnerklappe

perfekte Abwicklung durch Agrarzone - gerne immer wieder

9 martie 2022 17:43

Très satisfait

Aucun problème sur larticle ! Facile à monter et à utiliser

23 mai 2020 15:27

Super, toller Artikel, super Service

Klasse Gerät, funktioniert einwandfrei. Aufbau war sehr einfach, Funktionen sind einfach zu bedienen. Für den Preis echt klasse. Service war top, Gerät wurde sehr schnell geliefert und auch der Kontakt war sehr freundlich und zuvorkommend.

9 mai 2022 09:27

Super Hühnerklappe

Alles perfekt.. Kann man nur weiter empfehlen.. Schneller Versand Top Produkt.. Einfache Bedienung und schnelle Abwicklung.. Super ist die individuelle Zeitprogrammierung..man kann sogar für das Wochenende eine andere Zeit eingeben.. Jederzeit gerne wieder .

3 decembrie 2021 13:21

Hühnerklappe

Lieferung etwas verzögert Artikel ist für Bekannten bestimmt. Daher von mir nicht bewertet.

25 ianuarie 2021 23:54

Super Artikel

Rasche Lieferung! Einfache Montage! Leichte Bedienung!

30 martie 2021 09:56

Nicht Fuchssicher, ohne Aenderungen

Die Klappe ist sauber verarbeitet und lässt sich einfach montieren. Der Anschluss und Konfiguration des automatischen Oeffnungs- und Schliessmechnismus ist auch einfach. Die Klappe ist jedoch nicht Fuchs Sicher. Bei uns konnte ein Fuchs die Klappe mit der Schnauze nach oben schieben und eindringen. Entkommen konnte er jedoch nicht mehr. Meine Entfehlung, aussen muss unten bei der Klappe eine Leiste angebracht werden, damit ein Fuchs die Metallklappe nicht mit der Schnauze hochschieben kann. Zusätzlich habe ich unten an der Metallklappe noch drei Reihen Reiszwecken angeleimt, als weitere Abschreckung.

14 martie 2022 19:46

Hünerklappe Solar

Super Teil lieferung war o.k. jedoch das Solarpanel ohne Funktion lötstelle am Panel war defekt schlechte verarbeitung. Fehler wurde behoben alles super.

12 iulie 2021 23:31

Hühnerklappe

bin zufrieden

%
Glisieră pentru clapeta automată pentru păsări
Cursor pentru ușa automată a cotețului pentru păsări Glisiera pentru ușile automate pentru păsări este un accesoriu pentru ușa automată a cotețului pentru păsări. Glisierele sunt special concepute pentru ușile automate pentru păsări și sunt disponibile în două dimensiuni diferite. Cu ajutorul ușii automate pentru coteț, clapele, ușile sau glisierele pot fi deschise și închise automat la adăposturile de păsări. Dimensiuni: 220 x 330 mm, aluminiu, set complet de asamblare (inclusiv șine de ghidare). 300 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) 430 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare) Notă: Unitatea de control nu este inclusă în pachetul de livrare.

99 RON* 124 RON*
Senzor de lumină de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Senzor de lumină de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări Senzor de lumină de înlocuire pentru ușa automată pentru păsări. Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Ușa automată pentru păsări are mai multe funcții pentru deschiderea/închiderea glisoarelor. Pe scurt: control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină controlul în funcție de timp, se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de sfârșit de săptămână comandă manuală, pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat Atât funcționarea pe baterii, cât și cea de la rețea sunt posibile lungime: 98 cm Livrarea include: 1 x senzor de lumină potrivit pentru, de exemplu, Kerbl ușa automată pentru păsări

31 RON*
Buc.
Scripete de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Scripeți de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări   Cu ajutorul rolelor de deviere pentru ușa automată pentru găini puteți modifica cursul șirului, în cazul în care glisorul nu este fixat direct sub unitatea de control.       Pachet de 4 Plastic Culoare: roșu

16 RON*
Buc.
Cablu de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Cablu de înlocuire cu cordon pentru ușa automată pentru păsări. Cablu de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări. Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Cablul de înlocuire este potrivit pentru ușile de pui de la marca Agrarzone și Kerbl.

11 RON*
Buc.
%
Cablu de conectare pentru baterie auto de 12V / baterie pentru gard electric
Cablu de conectare pentru baterie auto și baterie pentru gardul electric Cablul de conectare pentru bateriile de mașină și bateriile pentru gardurile electrice poate fi utilizat pentru a acționa dispozitive de 12 volți, cum ar fi ușile automate pentru cotețul de păsări. La prima vedere: Compatibil cu toate dispozitivele cu baterii de la Kerbl, AKO, Corral sau cu bateriile auto standard. Cu siguranță de 2 A pentru protecția la supratensiune O capacitate a bateriei de 1 Ah = 1.000 mAh corespunde unei durate de funcționare de aproximativ 1 an (fără a lua în considerare efectele tipice de autodescărcare ale dispozitivelor de stocare a bateriei). Bujie goală 5,5 x 2,1 mm Date tehnice: Tensiune: 12 V DC Siguranță: 2 A Lungime cablu: 3 m Greutate: 180 g

80 RON* 85 RON*
Buc.
%
Set panou solar pentru ușa automată păsări
Set de baterii solare pentru ușa electrică pentru cotețul de păsări - deschide automat clapeta pentru păsări. Nu mai schimbați niciodată bateriile! Faceți ca ușa dumneavoastră automată pentru păsări să fie complet autonomă din punct de vedere energetic cu setul complet de baterii solare pentru ușa automată pentru păsări. Setul solar include tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă alimenta cu energie solară ușa pentru păsări. Baterie solară pentru ușa de păsări la o privire de ansamblu: Doar 7 zile de soare pe an sunt suficiente pentru o funcționare continuă și sigură. Kit de montare pentru montarea variabilă a modulului solar inclus Un total de 5 m de cablu pentru o instalare flexibilă Un LED indică atunci când radiația solară este suficientă pentru procesul de încărcare Potrivită pentru utilizare în aer liber Aplicabilă de la versiunea 1.3 a ușii automate pentru păsări(din 2018) Date tehnice Tensiunea modulului solar: 6 V DC Puterea modulului solar: 10 W Tensiunea bateriei: 3,7 V Capacitate: 2.200 mAh Tehnologia bateriei: LiPo Greutate: 1,18 kg Clasa de protecție: IP65 Dimensiuni: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (L x l x a)

274 RON* 299 RON*
Buc.
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări Cu acest kit de modernizare pentru glisiera ușii automate pentru păsări, vulpile, ratonii și compania nu mai au nicio șansă. Atunci când se atinge limita inferioară, șuruburile blochează ușa. Acum, glisiera nu mai poate fi ridicată, iar animalele sunt în siguranță față de potențialii atacatori. Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări la o privire: Kit de modernizare pentru ușa glisantă pentru păsări După ce ajunge la limita inferioară, arcurile spiralate împing bolțurile spre exterior și blochează ușa, astfel încât aceasta nu mai poate fi ridicată. Asamblare ușoară datorită planului perforat Set complet cu toate șuruburile necesare Notă: Ușa pentru păsări nu este inclusă în livrare.

95 RON*
Buc.